Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Στο τούνελ… της δραχμής


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα  Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο:
«Στο τούνελ… της δραχμής» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς οι σκληροί της Ευρώπης μας σπρώχνουν στην έξοδο. Η μπλόφα του Βενιζέλου που αγρίεψε την τρόικα, τα σκληρά μέτρα και οι αναμενόμενες κοινωνικές αντιδράσεις μετά το πολιτικό μπλάκ άουτ ανοίγουν πάλι το θέμα των εκλογών. (Σελ. 3,4,5)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η μεταρρυθμιστική λαίλαπα αποτελεί την τελευταία ζαριά της κυβέρνησης που επιχειρεί δια της κοινωνικής έντασης να αλλάξει την ατζέντα. Το βασανιστικό ερώτημα είναι η στάση των… αποπροσανατολισμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. (Σελ. 10-11)
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: Στη φωτιά της κόντρας Ισραήλ-Τουρκίας η Ελλάδα. Πώς οι επιλογές της κυβέρνησης μετατρέπουν τη χώρα σε όργανο της πολιτικής του Τελ Αβίβ κατά της Τουρκίας. (Σελ. 16-19)
ΕΒΡΟΣ: Τρύπια σύνορα και γκέτο μεταναστών. Αδύναμη η χώρα να αντιμετωπίσει τα κύματα των απελπισμένων που διεκδικούν την ψευδαίσθησή τους. (Σελ. 20-21)
ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Αφιέρωμα στη σφαγή των δελφινιών που άρχισε στην Ιαπωνία και «προβλέπει» τη σφαγή περισσότερων από 2.000 δελφινιών με τη «βούλα» της κυβέρνησης,Ακόμη: Το φονικό στυρένιο και η εγκατάσταση αποθήκης χημικών στο Σουσάκι Κορινθίας,  αλλά και η «γυάλα» της ανακύκλωσης γυαλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom