Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Εχασαν το Μάκαρο


Μπορεί η Δικαιοσύνη να έκρινε προφυλακιστέο τον Μάκη Ψωμιάδη, ωστόσο ο βασικός ύποπτος του σκανδάλου των «στημένων» αγώνων, με το άκουσμα της συγκεκριμένης απόφασης, βρήκε την ευκαιρία και εξαφανίστηκε -και πάλι- από προσώπου γης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο αποφάσισε την προφυλάκιση του πρώην ισχυρού άνδρα της Καβάλας, δόθηκε σήμα στην αστυνομία να τον αναζητήσει, στην οδό Γκύζη 38 στο Παλαιό Ψυχικό, όπου έχει δηλώσει ότι είναι η κατοικία.

Εντούτοις, όταν οι άνδρες της Αστυνομίας πήγαν στο σπίτι του, αντίκρισαν κλειστές πόρτες και φυσικά τον Μάκη Ψωμιάδη να λείπει από αυτό. Πλέον, ο πρώην μεγαλοπαράγοντας καταζητείται και πάλι από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλα είχε αφεθεί ελεύθερος με προσωρινούς όρους, μετά τη διαφωνία της εισαγγελέως με τον ανακριτή, όσον αφορά στην προφυλάκισή του για το «σκάνδαλο» με τους στημένους αγώνες.

Για να αφεθεί ελεύθερος βέβαια, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτησης αναστολής του Μάκη Ψωμιάδη, για την ποινή φυλάκισης των τριών ετών και τεσσάρων μηνών, που του έχει επιβληθεί για τα χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 300.000 ευρώ.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom