Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Θέμα μεταναστών με την ατολμία του Δήμου...
«Απαντώντας οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας είπαν: «Στο θέμα της ασφάλειας έχετε δίκιο, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι είμαστε 22 άτομα για όλο το νησί».

ΕΚΛΟΓΕΣ για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου
Ξαναέχασαν οι Κυκλάδες Το ΠΑΣΟΚ σχεδίασε, η Δωδεκάνησος κέρδισε!
«Τι να «κανονίσει» όμως ο κ. Χρ. Βλαχογιάννης για άλλον, αφού ο ίδιος, διασύρθηκε πολιτικά στις εν λόγω εκλογές λαμβάνοντας τις λιγότερες ψήφους από όλους τους υποψήφιους δημάρχους, όλων των παρατάξεων, τόσο από τη Δωδεκάνησο, όσο και από τις Κυκλάδες».



Λογαριασμοί ύδρευσης στην Αντίπαρο
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Αντιπάρου με πλειοψηφία (μειοψήφησε ο κ. Ν. Μαριάνος) ενέκρινε την έκδοση λογαριασμών ύδρευσης».

Μονάδα παραγωγής πόσιμου νερού στην Αντίπαρο
«Μονάδες παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού σε 21 μικρά νησιά του Νοτίου Αιγαίου προβλέπει πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Μεταξύ αυτών των μονάδων, μία προορίζεται και για την Αντίπαρο».

Έναρξη αλιευτικής περιόδου
«Επίσης, ειδικότερα για το στενό της Παροναξίας, απαγορεύεται η χρήση αυτού του εργαλείου στη θαλάσσια περιοχή η οποία οριοθετείται από τις νοητές ευθείες που ενώνουν το Φίλιζι Πάρου με το ακρωτήριο Βάκχος Νάξου (βόρεια), και το ακρωτήριο Πύργος Πάρου με το ακρωτήριο Κούρουπας Νάξου (νότια)».

Το «χάσαμε» με τα επίκαιρα θέματα...Του Δ.Μ.Μ.
«Το Ελληνικό κράτος του Μνημονίου είναι ανίκανο για να ελέγξει αυτά τα κυκλώματα. Οι «επαγγελματίες» υπερασπιστές των μεταναστών έχουν διά μέσου αυτών (μεταναστών) λόγο ύπαρξης».

Διαμαρτυρία για την αύξηση του ΦΠΑ
«Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Πάρου αποφάσισε στη συνεδρίαση της 9/9 να στείλει στους αρμόδιους επιστολή διαμαρτυρίας για την αύξηση του ΦΠΑ στον τομέα της εστίασης την οποία επέβαλε η Κυβέρνηση».

Παιχνίδι: Παιδιά, γονείς και...στο βάθος Δήμος. Του Μιχ. Παπαδάκη
«Και εσείς κ. Δήμαρχε, μήπως δεν γνωρίζετε ότι «ένας Δήμος φιλικός προς τα παιδιά είναι φιλικός προς όλους» και έτσι εξακολουθείτε να αγνοείτε τις φωνές κάποιων γονέων ή παιδιών όπως π.χ. για την έλλειψη γηπέδου στην Νάουσα;».

Ψίθυροι...αναδρομικοί
«Τώρα, με την αναδρομή που κάνουμε στον περσινό Σεπτέμβριο θυμήθηκα και εκείνη την απίθανη ιστορία με την «Πάρος - ΑΞΙΑ» και την Κου Ε ΠεΠέ (Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου). Η Κου Ε ΠεΠέ τότε είχε ζητήσει συνεργασία με την «Πάρος - ΑΞΙΑ», αλλά την κοπάνησε στη συνέχεια γιατί η Γρηγορία θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για τις συζητήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί. Η Κου Ε ΠεΠέ ήθελε οι συζητήσεις να μείνουν κρυφές! Έτσι, έστριψε για αυτόνομη κάθοδο».
http://fileleutheros.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom