Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Αστυνομικοί κατέλαβαν τον Λυκαβηττό και κρέμασαν πανό

...χτες το βράδυ όμως έδερναν τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα

Η ΕΛ.ΑΣ πενθεί, ημέρα πληρωμής, ημέρα πένθους” γράφει το πανό που κρέμασαν λίγο μετά τις έξι το πρωί περίπου 50 αστυνομικοί που ανέβηκαν στο λόφο του Λυκαβηττού

Το πανό έχει το σήμα της Αστυνομίας, είναι είκοσι επί πέντε μέτρα, έχει αναρτηθεί κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και περισσότεροι από πενήντα συνοριοφύλακες και ειδικοί φρουροί το κρατούν για να μην το κατεβάσει η αστυνομία!!!

Οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τις μειώσεις στους μισθούς τους και είχαν προαναγγείλει εντυπωσιακές κινητοποιήσεις.Η ΕΛ.ΑΣ. και η κοινωνία μαζί πονάνε λένε οι αστυνομικοί που προαναγγέλλουν μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των άλλων εργαζόμενων.

Φωτογραφία από τη διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας . Οι μισθοί των 400 ευρώ των αστυφυλάκων μετατρέπουν σε “ζήτουλες” τους ενστόλους, λένε, και τους στερούν κάθε αξιοπρέπεια.
Φωτογραφία από τη διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας . Οι μισθοί των 400 ευρώ των αστυφυλάκων μετατρέπουν σε “ζήτουλες” τους ενστόλους, λένε,και τους στερούν κάθε αξιοπρέπεια.

Υπάρχουν αστυνομικοί που ζητούν ακόμη και άδειες άνευ αποδοχών για να ... μπαρκάρουν σε καράβια και να σώσουν τα σπίτια τους που έχουν πνιγεί από τα χρέη.

Φωτογραφία από τη διαμαρτυρία  στα γραφεία της Ε.Ε. “Δεν θα γίνουμε βαποράκια των πολιτικών, να τους πηγαίνουμε να ψηφίσουν μέτρα”, λένε
Φωτογραφία από τη διαμαρτυρία στα γραφεία της Ε.Ε. “Δεν θα γίνουμε βαποράκια των πολιτικών, να τους πηγαίνουμε να ψηφίσουν μέτρα”, λένε  
newsit

4 σχόλια:

logia είπε...

Αν ενωθούν με τους άλλους εργαζόμενους και μη σε κοινές διεκδικήσεις τότε θα είναι πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα για κάθε Έλληνα
σίγουρα συμφέρον γιατι θα σταματήσουν να δέρνουν, όμως μάλλον θα έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο...
την καλημέρα μου

zeidoron dtsoukas είπε...

Στο έσχατο σημείο Νέλλυ μου έχουμε φτάσει έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που φτάνουν τα σώματα ασφαλείας να κάνουν καταλήψεις για να αναδείξουν τα προβλήματά τους.Κάποιος όμως θα πρέπει να τους ότι κι αυτοί παιδιά το λαού είναι και πρέπει να σέβονται τους πολίτες που διαμαρτύρονται κι όχι να τους τσακίζουν στο ξύλο εκτελώντας παράνομες εντολές.
Να είσαι καλά και μακάρι να σταματήσει ο κατήφορος που έχουμε πάρει σαν χώρα!

Μιζέριας είπε...

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ΑΛΛΟ τα ΜΑΤ και ΑΛΛΟ οι αστυφύλακες και οι -με μηδενική εκπαίδευση, και συνακόλουθα πλυση εγκεφάλου- ειδικοί φρουροί.

Τα ΜΑΤ είναι όντως οι πραιτοριανοί του κράτους. Οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες, προδότες και βασανιστές του ελληνικού λαού. Εχουν ειδική εκπαίδευση και πληρώνονται καλά γι' αυτό που κάνουν. Με αυτούς δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα συμπόρευσης. Είναι οι σύγχρονοι εφιάλτες.

Οι απλοί αστυνομικοί πρέπει να καταλάβουν τα συμφεροντά τους και να συμπορευθούν με το κίνημα του λαού. Κι αυτό προυποθέτει ρήξη με το ίδιο το κράτος στο οποίο υπάγονται και βέβαια ρήξη με τα σώματα εκείνα -όπως τα ΜΑΤ- τα οποία είναι οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Μιζέρια συμφωνούμε αν και δεν νομίζω ότι πληρώνονται αδρά για να τσακίζουν τον κόσμο.Πλύση εγκεφάλου έχουν υποστεί και μας βλέπουν σαν εχθρούς τους,χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι τους εκμεταλλεύονται!

Read more: Go to TOP and Bottom