Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

«Μάκη, τσακ και στη μέση»!!!! και χαμογέλα, κάνει καλό

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ
Κάποτε, ένας μάγκας, πηγαίνει σ` ένα καφενείο μαζί με τους φίλους του, για να παίξει λίγο τάβλι, ώστε να περάσει η ώρα. Πηγαίνει λοιπόν, κάθεται και περιμένει μέχρι να έρθει ο καφετζής να πάρει παραγγελία. 
– «Τι θα πάρετε παρακαλώ;» 
– «Που `σαι φίλε, θέλω ένα καφεδάκι περιποιημένο. Δε θέλω να είναι ούτε πολύ γλυκός, αλλά ούτε και πολύ πικρός. Τσακ στη μέση. 


Δε θέλω να έχει ούτε πολλές φουσκάλες, αλλά ούτε και λίγες. Τσακ στη μέση. Το φλιτζάνι στο οποίο θα το βάλεις, δε θέλω να είναι ούτε πολύ μεγάλο, αλλά ούτε και πολύ μικρό. Τσακ στη μέση.» 
Ο καφετζής αγανακτισμένος φεύγει. 
– «Ε! Φίλε που πας, δε τελείωσα ακόμα. Ακου λοιπόν. Μαζί με το καφέ θέλω και κουλουράκια. Τα οποία, δε θέλω να είναι ούτε πολύ μεγάλα, αλλά ούτε και πολύ μικρά. Τσακ στη μέση. Δε θέλω να έχουν ούτε πολύ σουσάμι, αλλά ούτε και λίγο. Τσακ στη μέση. Και τώρα σπάσε, είσαι ελεύθερος.» 
– «Μάλιστα κύριε», απαντάει πυρ και μανία ο καφετζής. 
Η ώρα περνούσε και ο μάγκας περίμενε το καφέ του με ανυπομονησία. Το μαγαζί άδειασε και ο μάγκας δεν είχε πάρει ακόμα το καφέ του. Έτσι λοιπόν, μετά από περίπου μιάμιση ώρα, λέει στο καφετζή: 
– «Ε! Φίλε! Τι θα γίνει με το καφέ;» 
Και ο καφετζής του απαντάει: 
– «Ακου μεγάλε! Δε σε έχω γραμμένο ούτε πολύ δεξιά, αλλά ούτε και πολύ αριστερά. Τσακ στη μέση.», δείχνοντας του το μπλοκάκι με τις παραγγελίες, πλησίον της μεγάλης του περιοχής.


Το ανέκδοτο αναρτήθηκε από http://asteiakia.gr/anekdota/tsak_sti_mesi
========================
Μάκη…. είπα να μη ξανασχοληθώ με τη μετοχή-πατσαβούρα της πρώην Banque D’Orient (πρώην Τράπεζα της Ανατολής), αξίας 30 € σαν αναμνηστικό ιστορικό έγγραφο που υπάρχουν σε χιλιάδες!!! και οι τεμπέληδες συνεργάτες σου σε έχωσαν σε μια λούμπα, αλλά σιγά- σιγά, το παίρνεις προσωπικά και στηρίζεις μια μαλακία, για την οποία τα μούτρα που πάνε να φάνε (με 30 €), 670 δις από το Ελληνικό Δημόσιο. 
Έχεις χειριστεί στο παρελθόν, δύο φορές τη περίπτωσή μου. Εγώ υπενθυμίζω, ότι πέρα από τα τυπικά μου κωλόχαρτα, από τα 36,5 χρόνια ένσημα, τα 32 αντιπροσωπεύουν δουλειά σε Οικονομολογικά – Λογιστικά – Ελεγκτικά καθήκοντα ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΑ.
Τέτοια εμπειρία ερευνητική – ελεγκτική, όχι μόνο τα τσογλάνια που χρησιμοποιείς δεν έχουν, αλλά ούτε και εσύ ο ίδιος. Λοιπόν, ξεφορτώσου τους Λυγερούς κλπ καιροσκόπους και βάλε τελεία, και λίγο χιούμορ στη ψυχή σου.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom