Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο κύριος Πάγκαλος με αγωγή του ζητάει 1 εκ. ευρώ από τον ίδιο νεαρό που πέρσι ζήτησε το ίδιο ποσό και η σύζυγός του



9 μόλις ώρες μετά την περίφημη δήλωση του Πάγκαλου στο MEGA ότι δεν έχει λεφτά να πληρώσει το χαράτσι Βενιζέλου δικαστικός επιμελητής παρέδωσε την παρακάτω αγωγή του κυρίου Αντιπροέδρου σε 26χρονο blogger και υποψήφιο στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Σαρωνικού σε αντίπαλο συνδυασμό της συζύγου του κυρίας Χριστίνας Χριστοφάκη!Απαίτηση ΕΝΑ εκατομμύριο ευρώ.

Αγωγή από το αντιπροεδρικό ζεύγος (part 2)

Ανάβυσσος 28 / ΙΧ / 2011
Μετά την ωραιότατη -ομολογουμένως - σύζυγο του που μου ζητά 1.000.000 ευρώ για ηθική βλάβη τώρα και ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μου ζητά το ίδιο ποσό για τον ίδιο ακριβώς λόγο και για το ίδιο κείμενο που ανάρτησα σε αυτό το ιστολόγιο το Σεπτέμβριο του 2010...

Ως εκ τούτου είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που θα συμβάλω από το πλούσιο περίσσευμά μου ώστε να καταφέρει να πληρώσει το νέο χαράτσι της Κυβέρνησης μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η. και να μην προχωρήσει σε πώληση - όπως δήλωσε - ενός μέρους της περιουσίας του για να καταφέρει να τα φέρει βόλτα...

Για ό, τι χρειαστεί θα είμαι στο πλευρό του ώστε να συνεχίσει να μας εμπνέει με την καθημερινή παρουσία του στα δημόσια πράγματα, τις καίριες παρεμβάσεις του που βοηθούν την κυβέρνηση και τη χώρα να ξαναβρεί το κύρος της στο διεθνές στερέωμα, το πολιτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να πλουτίζει τις στυλιστικές μας γνώσεις στα εσώρουχα με προσωπικές του επιλογές σε φανέλες και σώβρακά του σε σατυρικές εκπομπές κ.ο.κ.

Αντιπρόεδρε ό,τι χρειαστείς, εδώ...
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
http://ecclesiademo.blogspot.com/

Διαβάστε την ανάρτησή μας για την αγωγή της κυρίας Χριστοφάκη στον ίδιο νεαρό:
1 εκ. ευρώ κοστολογεί η κυρία Χριστοφάκη-Πάγκαλου την τιμή και την υπόληψή της

Το ζεύγος όμως έχει παράδοση στις αγωγές!Διαβάστε κι άλλη μια της κυρίας Χριστοφάκη:
Γιατί η κυρία Χριστοφάκη-Πάγκαλου κάνει έκπτωση 70% στη νέα αγωγή της;

2 σχόλια:

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Tην βρηκε την λυση ο αρχιπροδότης....

Ζηστε όλοι εσεις προδότες την χαρα της εξουσίας....
Μου θυμίζετε τον Μουσολίνι....
Κι αυτος ετσι όμορφα αισθανόταν σωτηρας της Ιταλίας...

Και μετα ηρθε η κρεμαλα....

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς αγαπητέ Θάνο όσο καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια τόσο θα αποθρασύνονται τα "γομάρια" κατά Ροντούλη.Είμαι περίεργος να δω την απόφαση των δικαστηρίων,όταν φτάσει να εκδικαστούν οι τρεις αγωγές της οικογένειας!

Read more: Go to TOP and Bottom