Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ελλάδα - Σλοβενία απόψε για το Ευρωμπάσκετ


Τη Σλοβενία του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς αντιμετωπίζει η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ απόψε στις 21:00, στον πρώτο αγώνα της για τη Β' φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στην προσπάθεια της πρόκρισης στα προημιτελικά.
Με νίκη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέτει ουσιαστικά τις βάσεις για την παρουσία του  στο... κλαμπ των «8», ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με την ισχυρή Ρωσία (10/9, 21:00) και την Γεωργία (12/9, 18:00).

Ο Ηλίας Ζούρος είχε δύο ημέρες να προετοιμάσει την ομάδα για την πρεμιέρα της β΄ φάσης, κάτι βέβαια που ισχύει και τον προπονητή που θα στέκεται όρθιος στον αντίπαλο πάγκο, τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Η αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι σημαντική και για ένα ακόμα λόγο.
Στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ  στην Πολωνία το 2009 αναμετρήθηκαν για το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό,το οποίο θα ήταν το πρώτο της Σλοβενίας στην ιστορία της, αλλά  επικράτησε η Εθνική μας μόλις με έναν πόντο διαφορά (57-56).
Η απώλεια ενός μεταλλίου είναι δυσάρεστη ανάμνηση για τους Σλοβένους και ως γνωστόν η εκδίκηση σερβίρεται κρύα!Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τη γευτούμε.

Ο αγώνας μεταδίδεται από την ΕΤ 1 σε περιγραφή των Δημήτρη Χατζηγεωργίου και Βαγγέλη Ιωάννου,ενώ η σύνδεση με τη Λιθουανία θα αρχίσει στις 20:45.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom