Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου που κυκλοφορούν από σήμερα στο νησί.


ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ Χάσαμε έναν Ιούνιο
«Η κατάσταση για την Πάρο με βάση τα αποτελέσματα είναι ακόμα χειρότερη. Η πτώση των επιβατών κατά σχεδόν 15%...».

Και τώρα μόνοι... Πρόγραμμα «πότε ασθενούμε;»
«Από τις 90 βάρδιες που είναι αναγκαίες για να δουλέψει το ΕΚΑΒ τον Σεπτέμβριο, καλυμμένες είναι μόνο οι 50. Οι άλλες 40 είναι ακάλυπτες».

Δηλώσεις Γαβαλά για την αποχώρηση Λεβεντάκη
«Αυτή ήταν η σφοδρή επίθεση του κ. Λεβεντάκη στον Πρόεδρο του Λ. Ταμείου... Το διάβημα αυτό ήταν προμελετημένο αλλά ερασιτεχνικό και ο σκοπός πονηρός αλλά ανεπιτυχής. Και εξηγούμαι...».

Τους έδειχναν το φεγγάρι και κοιτούσαν το δάκτυλο
«Προφανώς, ήθελε να ικανοποιήσει τον πράκτορα κ. Α. Καρποδίνη ως ψηφοφόρο και καλά έκανε...».

Νέο κρούσμα παράνομης αλιείας
«Το οξύμωρο των συλλήψεων είναι ότι οι παράνομοι αλιείς έχουν κοινές ρίζες και είναι μεγαλοπαράγοντες και κομματάρχες στα νησιά τους»

Ο Κούρος έμβλημα της Αντιπάρου
«Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αντιπάρου κ. Κώστας
Φαρούπος είπε...».

Το Φεγγάρι έσβησε στη Αλεξάνδρεια Ένα βιωματικό βιβλίο του Απ. Πολυζωίδη
«Το βιβλίο είναι κατά βάση η ιστορία της πόλης και των ανθρώπων της, πριν τους διωγμούς των μειονοτήτων (και του ίδιου του συγγραφέα το 1962) που επιβλήθηκαν από τους Αιγύπτιους στρατιωτικούς».

Ψίθυροι... Μπαϊράμι!
«Την περασμένη Τρίτη λοιπόν, μαζεύτηκαν το πρωί στο Στάδιο της Παροικιάς δεκάδες μουσουλμάνοι που ζουν στην Πάρο για να προσευχηθούν! Κανείς, δεν γνώριζε τίποτα και κάποιοι περίοικοι πήραν τηλέφωνο την Αστυνομία. Οι Αστυνομικοί πήγαν εκεί και ζήτησαν άδεια για τη συγκέντρωση. Όπως αποδείχθηκε υπήρχε άδεια προφορική (!) από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς κ. Μηνά Καλακώνα».

Παριανόπουλα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
«Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου τα αποτελέσματα των εισαγωγικών πανελλήνιων εξετάσεων για τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από το Υπουργείο παιδείας».

Επιτυχόντες στα ΑΕΙ; Του Δ.Μ.Μ.
«Καλώς, ή κακώς, ορισμένοι καθηγητές στην Πάρο ενεπλάκησαν σε κάποια περίεργα πράγματα, όπως είναι η προσωπική τους προβολή μέσω διαφόρων εκδηλώσεων ή ακόμα και μέσω «διατριβών» τους επί παντός επιστητού».

Οι Αλβανοί και η κουλτούρα αποδοχής των Παριανών. Του Μιχ. Παπαδάκη
«Τα πρώτα παιδιά των Αλβανών κατηγοριοποιήθηκαν στο σχολικό περιβάλλον σε μια διαφορετική ομάδα και έγιναν αποδέκτες όλων των αρνητικών συνεπειών αυτής της κατηγοριοποίησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom