Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Στο έλεος τοξικής βόμβας ο Ασπρόπυργος


Στις καλένδες των υπευθύνων έχει γραφτεί το μείζον θέμα δημόσιας υγιεινής στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου. Ενάμιση μήνα μετά το περιβαλλοντικό σκάνδαλο που προέκυψε με τη διαρροή αποβλήτων στην περιοχή των Νεοκτίστων, τις συλλήψεις μελών κυκλώματος που απέθετε βαρέλια με επικίνδυνα τοξικά σε διάφορα σημεία της πόλης και τις δεσμεύσεις της Περιφέρειας για απομάκρυνση των δηλητηριωδών ουσιών, δεκάδες βαρέλια που περιέχουν θανατηφόρα ουσία παραμένουν «ξεχασμένα» στην παραλία της πόλης.
Τα συγκεκριμένα βαρέλια «φιλοξενούν» την άκρως επικίνδυνη –σύμφωνα με τους ειδικούς- τοξική ουσία Butylglykol  και βρίσκονται εδώ και χρόνια διασκορπισμένα σε αφύλακτες περιοχές χωρίς ουδείς να ενδιαφέρεται για την απομάκρυνσή τους. Την ίδια στιγμή η αρμόδια αντιπεριφεριάρχης Αττικής δηλώνει ότι ναι μεν έχει γίνει διαγωνισμός αλλά δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση(!) για την απομάκρυνση τους.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Τρομάρα να του έρθει τους ανευθυνοϋπεύθυνους...
Να γίνει κανένα ...μπάμ και θα τους πω εγώ που θα πάνε να γλυτώσουν όλοι αυτοί από την αγανάκτηση του κόσμου για τα πιο απλά έως τα πολύ σοβαρά που συμβαίνουν και κυρίως αυτά που δεν γίνονται ενώ θα έπρεπε να γίνουν σ' αυτό τον τόπο.

Την καλησπέρα μου Δημήτρη μου

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλησπέρα Λυγερή μου!
Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο.Αμα γίνει το μπαμ θα βγαίνουν όλοι,από τους τοπικούς άρχοντες μέχρι τους πανελλήνιας εμβέλειας και θα καταγγέλλουν αλλήλους!Συνηθισμένα και γνωστά πράγματα κι αλίμονο σ' αυτούς που θα πάρει η μπάλα.Θα είδες τι γίνεται στην Κύπρο με τις καθημερινές αποκαλύψεις επί των αποκαλύψεων για την έκρηξη στη φονική ναυτική βάση.
Καλή Κυριακή εύχομαι!

Read more: Go to TOP and Bottom