Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Γεια σου κύριε Εισαγγελέα... πάνω απ' όλα το γράμμα του νόμου!!!

ΑΙΣΧΟΣ..ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Πραγματικά είμαστε ενα κράτος πολύ μπου@@@@@.Καλύτερα να ήμασταν λαθρομετανάστες παρα γηγενείς με την κυβέρνηση του χουντοπασοκ.
Φυσικά στην περίπτωση της Καβάλας δεν υπάρχουν αλλυλέγγυοι.Δεν υπάρχουν γιατροί 24 ώρες..Δεν υπάρχουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.Γιατι?γιατι δεν είναι λαθρομετανάστες.

Ο 60χρονος Λάζαρος Παπαδόπουλος και η 40χρονη σύζυγος του Φρειδερίκη Τόκα βρίσκονται σε απεργία πείνας από το πρωί (11/03). Έστησαν αντίσκηνο στην Κεντρική Πλατεία και αποφάσισαν να βρίσκονται εκεί μέχρι να βρουν δουλειά. Ο μεν σύζυγος είναι άνεργος από το 2009 ενώ η σύζυγος του από το 2006. Πριν αποφασίσουν να κατέβουν στην Πλατεία, απευθύνθηκαν στον Δήμο Καβάλας και τους βουλευτές αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Χρωστούν 7 ενοίκια κι ο σπιτονοικοκύρης τους κάνει έξωση!

Με παρέμβαση του...Εισαγγελέα έφυγε από την κεντρική πλατεία το μεσημέρι το ζευγάρι. Μάλιστα το αντίσκηνο το άφησαν στο σημείο με αποτέλεσμα να το πάρει η Δημοτική αστυνομία.

ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΚΑΘΙΚΙΑ?ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΡΕ!!!!!

Μετά από διάφορες περιπέτειες, παρεμβάσεις αλλά και …αποτυπώματα (που τους πήρε η Ασφάλεια) συνεχίζουν την απεργία πείνας ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και η Φρειδερίκη Τόκα. Το αντίσκηνο που είχαν για το βράδυ …κατασχέθηκε. Το ηθικό τους όμως δεν πτοείται. Συνεχίζουμε μέχρι να μας βρουν δουλειά και στους δύο, λέει ο Λάζαρος που κρατά ημερολόγιο για όσο διάστημα βρίσκεται σε αυτή τη διαμαρτυρία

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΑΡΑΓΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ Η ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ?
από eglimatikotita.blogspot.com

4 σχόλια:

moments collector είπε...

Αυτή η χώρα είναι σκέτη απογοήτευση....

ElenaG είπε...

Βρε Δημήτρη μου
Οποιος δεν μπορεί να δείρει το γάιδαρο βαράει το σαμάρι!!!

Τσ τσ μα καλά τίποτα δεν ξέρεις!!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αυτή η χώρα Νάντια τρώει στην κυριολεξία τα παιδιά της και με το νόμο μάλιστα!
Ούτε σέβονται,ούτε ντρέπονται τίποτα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μωρέ το ξέρω αλλά κάπου το παρατραβάνε Ελενα!

Read more: Go to TOP and Bottom