Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αυτή η κυρία υπήρξε Υπουργός,θαυμάστε τη!!!




Αυτό το βίντεο είναι από τη Διαμαρτυρία ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της "Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται" των Βρυξελών!Γινόταν εκδήλωση για «τα 2500 + 1 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα» (καλό κι αυτό!),που διοργάνωσαν πολιτικές ομάδες των Σοσιαλδημοκρατών και των Φιλελεύθερων με ομιλητές τον πρώην πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Χανς – Γκερτ Πότερινγκ, την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρυσούλα Παλιαδέλη(και συντονίστρια), το Γερμανό Φιλελεύθερο ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη και τον υπουργό πολιτισμού Π. Γερουλάνο. Στη γεμάτη κόσμο αίθουσα, βρισκόταν επίσης η Ευρωπαία Επίτροπος Μαρία Δαμανάκη.Τα μέλη της πρωτοβουλίας παρενέβησαν και καταφέρθηκαν με συνθήματα εναντίον του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου, ενώ ανήρτησαν και πανό που έγραφε “ΕU – IMF barbarians listen up, Peoples of Europe are rising up” (στα ελληνικά «βάρβαροι της EE και του ΔΝΤ ακούστε το καλά, οι λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται ξανά»).
Το πλέον ενδιαφέρον όμως σ' αυτό το βίντεο είναι η άθλια συμπεριφορά μιας κυρίας που συνεχώς ειρωνεύεται τον ομιλητή (που ήταν σεμνός και κόσμιος) και του  φωνάζει ασταμάτητα "μπράβο"!Αυτή η κυρία αν δεν τη γνωρίσατε υπήρξε σχεδόν για ένα χρόνο,μέχρι τον ανασχηματισμό,Υπουργός Γεωργίας της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου.Πρόκειται για την Κατερίνα Μπατζελή.
Αλήθεια σε ποιον έδινε εξετάσεις η κυρία με το απερίγραπτο ήθος;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα του είπε....Έπρεπε ο τύπος να είναι στη Γερμανία και να δω πως θα τον είχαν μπουζουριάσει τώρα....αλίμονο στη χώρα που την αυθάδεια την ονομάζει διαμαρτυρία και θάρρος...αλίμονο....
γεια και χαρά σας πατριώτες...
έφυγα και ησύχασα....

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε μου το ήθος και τη συμπεριφορά της κυρίας Μπατζελή σχολιάζω που υπήρξε κρατικός λειτουργός,ο διαμαρτυρόμενος είναι άλλη παράγραφος.
Να είσαι καλά,όπου βρίσκεσαι!

Read more: Go to TOP and Bottom