Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Όλα βαίνουν καλώς… εναντίον μας


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 31 Μαρτίου, το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Όλα βαίνουν καλώς… εναντίον μας» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την έκρηξη του ελλείμματος και του χρέους, καθώς και για τα νέα μέτρα που έρχονται. Τα μαύρα μαντάτα από το ΔΝΤ, «παγώνουν» τα επικοινωνιακά χαμόγελα της κυβέρνησης, ενώ με έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών προς την τρόικα, «αξιολογούνται» οι υπουργοί και «καρφώνονται είτε για ανικανότητα είτε για κωλυσιεργία. (Σελ. 4-5,18, 50-51)

ΠΥΡΗΝΙΚΑ: Η καταστροφή της Φουκουσίμα έχει κινητοποιήσει το λόμπι της πυρηνικής βιομηχανίας, το οποίο, με πανάκριβη επικοινωνιακή αντεπίθεση, προσπαθεί να μας πείσει ότι η ατομική ενέργεια κάνει καλό… (Σελ. 9)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η δέσμευση ότι η κυβέρνηση θα παρουσιάσει ως τις 15 Απριλίου το ολοκληρωμένο σχέδιο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και των αποκρατικοποιήσεων και η ρύθμιση για δυνατότητα βέτο των επιτρόπων στις τράπεζες που θα ενισχυθούν με τα 30 δις ήταν τα κορυφαία θέματα του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου. Ο Παπανδρέου επιχείρησε ξανά να περιορίσει την πολυφωνία με γενικόλογες παραινέσεις ενότητας. (Σελ. 17)

ΥΠ.ΕΞ: 200 εκατομμύρια ευρώ μαύρο χρήμα, μέσα σε μια πενταετία, διακινήθηκαν από τους απόρρητους λογαριασμούς του υπουργείου Εξωτερικών. Διαβάστε ποιοι κάνουν παιχνίδι, πως τα μοιράζουν και ποιοι τα παίρνουν.(Σελ. 16)

ΛΙΒΥΗ: Τις συντεταγμένες της πρεσβείας μας στην Τρίπολη ζήτησαν οι Αμερικανοί για να μην βομβαρδίσουν «κατά λάθος» στην επόμενη φάση των επιχειρήσεων, οι οποίες προβλέπουν ενίσχυση των επιδρομών. (Σελ.17)

ΜΠΛΟΓΚΣ: Φουντώνει ο πόλεμος στο διαδίκτυο, με τα πυρά να στρέφονται κατά των μπλόγκερς, την κυβέρνηση να θέλει να φτιάξει νομοθετική ρύθμιση για να τους «ονοματίσει» και τους ίδιους τους μπλόγκερς να ξύνουν … τα πληκτρολόγια τους για παν ενδεχόμενο… (Σελ. 19)

Δεν υπάρχουν σχόλια: