Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Ξεχαρβάλωσαν τελείως το Κ.Υ της Πάρου!Κύριε Ραγκούση επιτέλους κάντε κάτι

Τώρα ούτε νοσηλευτές στο Κ.Υ. Πάρου
Πλέον δεν έχουμε το κουράγιο ούτε για να θυμώσουμε.
Το Κ.Υ. Πάρου είναι γνωστό ότι κάθε μήνα έχει και ένα γιατρό ειδικότητας λιγότερο.
Το Κ.Υ. Πάρου είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να έχει καθημερινά 3 βάρδιες διασωστών του ΕΚΑΒ.
Το Κ.Υ. Πάρου δεν έχει ούτε θυρωρούς. Το τηλέφωνο πολύ συχνά το σηκώνει ο γιατρός που κάνει εξέταση.
Το Κ.Υ. Πάρου έχει πολλές ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά.
Ακούστε τώρα και το καλύτερο. Από 1/4/2011 δεν θα έχει ούτε 3 βάρδιες νοσηλευτών, καθώς θα μείνουν μόνο 4 άτομα.

Άρα. Ακόμα και αν πεθαίνετε είναι άγνωστο αν βρεθεί γιατρός. Ακόμα και αν είσαστε τα ανάσκελα είναι άγνωστο αν υπάρχει ασθενοφόρο για να σας μεταφέρει στο Κ.Υ. Ακόμα, και αν υπάρχουν όλα τα παραπάνω, πρέπει να είσαστε πολύ τυχερός για να ειδοποιήσετε και να σηκώσει κάποιος στο Κ.Υ. Πάρου το τηλέφωνο.
Αν πετύχετε πάντως συνδυασμό όλων των πιο πάνω (κάτι σαν 6άρι στο Λόττο) πρέπει να είσαστε και τυχερός ώστε να υπάρχουν τα αναλώσιμα υλικά (γάζες, οινόπνευμα, κλπ). Αν υπάρχουν όλα αυτά, το μόνο που σας απομένει πλέον είναι να έχετε και γνώσεις νοσηλευτικής από μόνος σας. Ώρες είναι να θέλετε να σας πάρει π.χ. την πίεση κανείς νοσηλευτής;

Υ.Γ. Έχουμε ιδέα! Μήπως πρέπει να «επιστρατεύσουμε» κανένα κτηνίατρο στην Πάρο για το Κ.Υ.; Η και εκεί υπάρχει έλλειψη;
http://fileleutheros.pblogs.gr

Σχόλιο Ζείδωρον:Επειδή παρά τα συνεχή δημοσιεύματα και τις διαμαρτυρίες των Παριανών ο κύριος Λοβέρδος δείχνει να πάσχει από ωτίτιδα,μήπως Παριανέ  υπερυπουργέ κύριε Ραγκούση θα πρέπει να αναλάβετε δράσει;Κάντε κάτι επιτέλους!Τόσες χιλιάδες ψυχές στο έλεος του Θεού δεν είναι κρίμα;Για σκεφθείτε το!
Επίσης ο καιρός ανοίγει θα πάτε και σεις στο νησί όπως και μεις και πολλοί άλλοι μεγαλόσχημοι.Το τι θα μας συμβεί και πότε κανείς δεν το ξέρει.Δεν είναι πρέπον να σας θυμίσουμε παλιές ιστορίες υγείας (που μεσολαβήσατε προσωπικά) ούτε και την περσινή περιπέτεια τηλεοπτικού μεγαλοαστέρα.
Επείγει όμως εδώ και τώρα να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.Δεν πάει άλλο,ξεχαρβαλώθηκε τελείως,κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές!
Που είσαι ρε Αβραμόπουλε που θα έφτιαχνες το νοσοκομείο Πάρου σε δύο χρόνια κι από τότε πέρασαν τέσσερα κι ούτε φωνή,ούτε ακρόαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: