Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Συναυλία για ενίσχυση του προγράμματος Α.Μ.Ε.Α. του δήμου Ζωγράφου


Η Κοινωνική Παρέμβαση Δημοκρατικών Πολιτών Ζωγράφου σας καλεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 19:00 στόν κινηματογράφο ΑΛΕΚΑ ( Γ’ Ορεινής Ταξιαρχίας 13 – Πλατεία Αλέξανδρή(Γαρδένιας)) για μια συναυλία με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η ενίσχυση του προγράμματος Α.Μ.Ε.Α. του δήμου μας.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να στηρίξουμε έμπρακτα τούς μαχητές της ζωής και να αποδείξουμε οτι το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου μας δεν χάθηκε αλλά είναι εδώ και η φλόγα του δυνατή…

Κοινωνική Παρέμβαση Δημοκρατικών Πολιτών Ζωγράφου

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Είναι αυτή η πλευρά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που όταν λειτουργεί ανθρωποκεντρικά,είναι θετική, χρήσιμη κοινωνικά έως και αναγκαία.

Το ηθικό έσοδο από μια τέτοια ενέργεια μηδενίζει την απουσία του κέρδους από οποιαδήποτε δραστηριιότητα καθαρά ανθρωπιστικού περιεχομένου.
Ιδιαίτερα σ' αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους πόσο μάλλον για τα ΑμεΑ
Καλή νύχτα Δημήτρη μου κι ο Θεός να φυλάξει το εξοχικό του από την φωτιά που έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός των πιστωτών του...

ΥΓ: Να σκεφτείς ,από χτες βράδυ παλεύω να στο στείλω. Και έχει περάσει ήδη στο αρχείο σου η ανάρτηση ενώ ακολουθούν με ραγδαίο ρυθμό ενδιαφέρουσες επόμενες , πολυγραφότατε φίλε μου
Καλό σου μεσημέρι

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Λυγερή κάτι κινείται ακόμα!
Υπάρχουν άνθρωποι και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο κι αν κάποιοι θέλουν να μας μεταβάλουν σε ρομποτάκια που θα παράγουν μονάχα πλούτο για τ' αφεντικά τους.
Εχουν ψυχή κι αισθήματα οι Ελληνες και σε κάτι δύσκολους καιρούς τα εκδηλώνουν.Να είσαι πάντα γερή και δυνατή,καλό βράδυ!

Υ.Γ.:Με τη δυσκολία σου στο να αφήσεις σχόλια δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση εκτός από την ταχύτητα της σύνδεσης.Πάντως μην παιδεύεσαι αν είναι τόσο δύσκολο,φτάνει που με διαβάζεις και θα τα λέμε από τον ΠΗΓΑΙΜΟ σου.

Read more: Go to TOP and Bottom