Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Οι Βουλευτές Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ δεν πήγαν στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Καλαμάτας από το φόβο γιαουρτώματοςΤο γράψαμε το θεματάκι πρίν λίγη ώρα απο το ΖΕΙΔΩΡΟΝ ότι οι βουλευτές και οι υπουργοί έχουν κλάσει πατάτες και δεν τολμάνε να βγουν στην κοινωνία για τον εορτασμό της 23ης Μαρτίου.
Κοιτάξτε πόσο δικαιώθηκε...

Κοινό Δελτίο τύπου εξέδωσαν οι βουλευτές ........

Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Βουδούρης, Κουσελάς, Γιαννακοπούλου με το οποίο δηλώνουν κόλλημα να παρευρεθούν -αν και πολύ θα το ήθελαν όπως δηλώνουν- στους εορτασμούς της 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα αλλά δυστυχώς δεν μπορούν λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας.
Μας διαβεβαιώνουν όμως ότι η ψυχή τους και η καρδιά τους θα είναι εκεί....
Αν αυτό δεν είναι κλάσιμο πατάτας.... τότε τι είναι;

Διαβάστε το Δελτίο τύπου και θα καταλάβετε. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.......

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
Οδυσσέα Βουδούρη – Νάντιας Γιαννακοπούλου – Δημήτρη Κουσελά

Η επανάσταση ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις ενδοξότερες σελίδες της νεότερης ιστορίας της χώρας μας. Η δε συμβολή της ιδιαίτερης πατρίδας μας στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα είναι μεγάλη και ουσιαστική. Η Καλαμάτα απελευθερώθηκε στις 23 Μαρτίου 1821 και η σημαία, ψυχή της Ελληνικής επανάστασης ευλογείται εδώ.

Σε μια τόσο σημαντική για τον τόπο μας εκδήλωση η βαθιά μας επιθυμία είναι βέβαια να είμαστε παρόντες στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας. Ωστόσο, η διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για νομοσχέδιο ύψιστης σημασίας για την πορεία του τόπου μας, μας επιβάλει να μείνουμε στη Βουλή. Παρόλα αυτά, συμμετέχουμε με την ψυχή και την καρδιά μας στις εκδηλώσεις του Δήμου μας.
http://filiatranews.blogspot.com/2011/03/25_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: