Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Αγχωτική νίκη για την Εθνική μας με γκολ στις καθυστερήσεις

Απαράδεκτοι παίκτες και προπονητής παραλίγο να πετάξουν στη Μάλτα δυο πολύτιμους βαθμούς!
Εξαιρουμένου του Σαμαρά οι υπόλοιποι παίκτες χαρακτηρίζονται άνετα βαδιστές.Περπατώντας επί 90 λεπτά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία των Μαλτέζων σε μια βραδιά που ήταν όλα θετικά αφού η Κροατία είχε χάσει στη Γεωργία πιο νωρίς  και ήταν ευκαιρία να την προσπεράσουμε  στη βαθμολογία και να τεθούμε επικεφαλής του ομίλου.
Από τη μεριά του κι ο προπονητής δεν έκανε τίποτα για να διορθώσει την κάκιστη εικόνα που παρουσίαζε η Ελληνική ομάδα με αποκορύφωμα να αποβληθεί κι ο Παπασταθόπουλος στο 85' για αντιαθλητικό φάουλ.Κι ενώ διαγράφονταν το 0-0 έλαμψε και πάλι το άστρο αυτής της ομάδας.
Από το πουθενά στις καθυστερήσεις (94') πέτυχε με τον Τοροσίδη το περιπετειώδες (εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη από αριστερά,αδράνεια των Μαλτέζων που δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν,σκαστό αδύναμο σουτ του Μήτρογλου με την μπάλα να έχει πορεία προς το τέρμα,εκεί βρίσκονταν ο αφύλακτος Τοροσίδης που με ανάποδη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα) γκολ της νίκης.
Σκοπός επετεύχθη αλλά η εικόνα παραμένει απαράδεκτη!
Για τη ιστορία έπαιξαν οι: Τζόρβας, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος (70' Μήτρογλου), Νίνης(81' Κονέ), Σαλπιγγίδης (62' Φετφατζίδης)


Η βαθμολογία του ομίλου μας σε 5 αγώνες: 

1. Ελλάδα    11
2. Κροατία   10
3. Γεωργία     9
4. Ισραήλ      7
5. Λετονία     4
6. Μάλτα       0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom