Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Μια πονεμένη ιστορία:Ο πρώην υπουργός της Υγείας, η βίλα στη Πάρο και το Κέντρο Υγείας του νησιού που βρίσκεται σε κώμα.

Κάντε μεγέθυνση να διαβάσετε για τη βίλα 

Kι ενώ οι Παριανοί διαμαρτύρονται για την κατάντια του Κέντρου Υγείας και την έλλειψη προσωπικού, ο πρώην υπουργός Υγείας Δημ. Αβραμόπουλος απολαμβάνει, κατά τους θερινούς μήνες, το ηλιοβασίλεμα της Πάρου από τη βίλα που αγόρασε πριν 3 χρόνια στο νησί, όταν ήταν ακόμη υπουργός Υγείας.

Η βίλα του πρώην υπουργού –φωτογραφίες της δημοσιεύθηκαν στο «Πρώτο Θέμα»-βρίσκεται απέναντι από την Αντίπαρο κοντά στη γνωστή ταβέρνα «Θέα».

Το ίδιο διάστημα ο φίλος του πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων κ. Διονύσης Φιλιώτης, αγόρασε σύμφωνα με δημοσιεύματα την εποχής, τη βίλα της Σοφίας Αλιμπέρτη στη περιοχή Ακρωτήρι.

Η αγορά των πανάκριβων σπιτιών από τους δύο φίλους που είχαν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας-ο καθείς από τη θέση του-, θα περίμενε κανείς να συμβάλει στην ενδυνάμωση του Κέντρου Υγείας του δημοφιλούς κυκλαδίτικου νησιού , την ενίσχυσή του με προσωπικό και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του.

Aντί γι αυτό επήλθε ο μαρασμός με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να διαμαρτύρονται και με το δίκιο τους.

Το Κέντρο Υγείας της Πάρου, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρακμής αυτής της χώρας.

Y.Γ.Δημητράκη, τι θα γίνει αν σπάσεις το πόδι σου στις διακοπές και δεν έχεις πρόχειρο το ελικόπτερο;

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ":"ΕΤΟΙΜΑΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ..."

Λίγη ώρα μετά την ανάρτησή που διαβάσατε, επικοινώνησε μαζί μας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο πρώην υπουργός μας είπε:

"Όχι μόνο δεν αδιαφόρησα για τη Πάρο, αλλά σαν υπουργός Υγείας, είχα πάρει την πρωτοβουλία για την ανέγερση σύγχρονου Νοσοκομείου στη νησί. Σε συννενόηση με τον Ηγούμενο μας παραχωρήθηκε μια έκταση 15 στρεμμάτων στο δρόμο Νάουσας -Παροικιάς αλλά τη τελευταία στιγμή, κάτοικος της περιοχής προέβαλλε ενστάσεις για την ανέγερσή του στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Είχα μάλιστα εγκρίνει και το σχετικό κονδύλι. Το τι έγινε στη συνέχεια δεν το γνωρίζω. Πάντως όταν συγγενικό μου πρόσωπο έσπασε το πόδι του, σπεύσαμε στο Κέντρο Υγείας για τη νοσηλεία του. Γι αυτό λυπάμαι αν έχει αποδεκατισθεί..."
από kourdistoportocali


Διαβάστε σχετική ανάρτηση γραμμένη σχεδόν δύο χρόνια πριν επί υπουργίας του κυρίου Αβραμόπουλου:

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Τώρα μάλιστα σώθηκες !!!!!Σωθήκαμε !!!

Πάμε παιδί μου στην προηγούμενη ανάρτησή σου να νοιώσουμε πραγματικά τι σημαίνει ένας "άντρας να είναι ωραίος" κι όχι το πρότυπο του ωραίου της παρέας όπως ο ίδιος ο τεως υπουργός δημόσια δήλωσε σ' ένα από τα ανεκδιήγητα λογίδρια για πολιτικό άνδρα .
"Είμασταν μια ωραία παρέα στο Υπουργεία Υγείας και Κονωνικής αλληλεγγύης,κ.λ.π."
Καλό σου μεσημέρι

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου δεν ξέρω αν διάβασες την παλιά ανάρτηση για το νοσοκομείο της Πάρου!Μεγάλος μάγκας ο Παριανός δημοσιογράφος που είχε γράψει τον Αύγουστο του 2008 ότι νοσοκομείο δεν πρόκειται να γίνει και "Ο απλοϊκός κόσμος, ιδιαίτερα της επαρχίας, θα ρίξει τα βάρη των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων στον επόμενο υπουργό Υγείας, και θα λέει για το πόσο καλός και ικανός ήταν ο κ. Αβραμόπουλος."!
Τι ψάχνουμε να βρούμε Λυγερή μου;
Αλίμονο στον κόσμο που πεθαίνει σαν το σκυλί στ' αμπέλι.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom