Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Ο Λάμπης Ταγματάρχης χαρακτηρίζει τα blogs εργαστήρια παραπληροφόρησης ενώ όπως δηλώνει δεν τα διαβάζει!!!Γιατί ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, τα βάζει με τα blogs;
Ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ πριν από δύο μήνες, με πρόταση που δέχτηκε - όπως φημολογείται- από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Αν ανατρέξει κανείς στην μέχρι τώρα πορεία του, θα καταλάβει ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης δεν βρίσκεται τυχαία σ' αυτό το ρόλο, έστω και αν ο ίδιος γνωρίζει ότι τον βάζει "στο στόχο των πάντων".

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town και τον Δημήτρη Αποστόλου, αναφέρει για την ενημέρωση από τα blogs: "Μερικά από αυτά τα θεωρώ εργαστήρια παραπληροφόρησης και προχειρότητας που κατέστρεψαν την ουσία της είδησης και τη σημασία της πληροφορίας, που τα στελεχώνουν ανώνυμοι δειλοί, με μόνο στόχο παιχνίδια συμφερόντων. Και αυτό, γιατί δεν θεωρώ σοβαρό, αξιοπρεπές και έντιμο οτιδήποτε δεν φέρει την υπογραφή αυτού που το γράφει." Και συνεχίζει: "Δεν διαβάζω blogs και έχω απαγορεύσει να μου λένε τι γράφουν. Και προσέξτε τη μέγιστη διαφορά: Εγώ αυτά που λέω τα χρεώνομαι, ενώ εκείνοι θα συνεχίσουν να λοιδωρούν κρυπτόμενοι".
zappit.gr

Σχόλιο:Αγαπητέ κύριε Ταγματάρχη αφού δεν τα διαβάζετε κι αφού έχετε απαγορεύσει και στους συνεργάτες σας να σας λένε τι γράφουν πως  έχετε άποψη;Οχι πως δεν υπάρχουν τέτοια αλλά μήπως θα 'πρεπε να τα κατονομάσετε αφού και τα διαβάζετε και προφανέστατα γνωρίζετε τους διαχειριστές τους που τυγχάνουν συνάδελφοί σας;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να του δώσετε ειλικρινή περαστικά...

zeidoron dtsoukas είπε...

Δεν είναι άρρωστος αγαπητέ Ανώνυμε,απλά βασιλικότερος του βασιλέως!Ξέρει πολύ καλά τι λέει αλλά ξεχνάει τα ονοματεπώνυμα.
Να είσαι καλά,καλό Σαββατοκύριακο!