Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Δελτίο γιουχαρίσματος ... με Λούκα ΚατσέληΑγανακτισμένοι οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία της Φιλκεράμ- Johnson, oι οποίοι κρατούν αποκλεισμένο το εργοστάσιο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης αφού έχουν να πληρωθούν από το Δεκέμβρη και σήμερα βρίσκονται σε διαθεσιμότητα που λήγει στις 19 Μάρτη, εκδήλωσαν την οργή τους για την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική με αποδέκτη την υπουργό εργασίας Λούκα Κατσέλη. (Δείτε το βίντεο)

Με την παρουσία του κυβερνητικού στελέχους σε αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου για να κάνει ομιλία, η Λούκα Κατσέλη έγινε δέκτης αποδοκιμασιών όπου με συνθήματα και απλώνοντας πανό, οι εργαζόμενοι που εισέβαλαν στην αίθουσα έκαναν προβληματική την παρουσία της υπουργού Εργασίας.

Να θυμίσουμε ότι η εργοδοσία της Φίλκεραμ Johnson χρωστάει πάνω από 600.000 ευρω στους εργάτες και η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους εργαζόμενους που είναι αδύνατον να καλύψουν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις και έτσι έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του εργοστασίου για να εμποδίσουν την εκποίηση των εμπορευμάτων και των μηχανημάτων της εταιρείας.

Αναμένουμε συνέχεια στο … δελτίο γιουχαρίσματος
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/03/blog-post_3370.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: