Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δείτε από το Σύνταγμα τη συγκέντρωση του "Δεν Πληρώνω"

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του κινήματος "Δεν Πληρώνω" στο Σύνταγμα.Πάνω από 1500 άτομα (και συνεχώς μαζεύονται κι άλλοι) μαζί με τους κατοίκους της Κερατέας διαδηλώνουν ήρεμα για τα διόδια,για τις συγκοινωνίες,για την ακρίβεια,για το ΧΥΤΥ της Κερατέας κλπ.
Κεντρικό σύνθημα "Δεν πληρώνουμε την κρίση τους" και ζητούν «να μπορούμε να αναπνέουμε ελεύθερα, χωρίς να πληρώνουμε»!Η σημερινή συγκέντρωση είναι «μία αρχή, προκειμένου να ταρακουνήσουμε τους 300 της Βουλής».
Από τη συγκέντρωση έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων σε Β.Σοφίας και Πανεπιστημίου!
Παρακολουθείστε από το  zougla.gr τις ομιλίες κι ότι άλλο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ , ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ Ή ΟΧΙ.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Ανώνυμε προφανώς δεν παρακολουθείς επισταμένως τα του κινήματος δεν πληρώνω.Ο,τι λες λένε κι αυτοί.Επειδή όμως το κράτος σε αγαστή συμπόρευση με τις κοινοπραξίες αυξάνει συνεχώς διόδια,εισιτήρια κλπ κι από την άλλη κόβει μισθούς κάπως πρέπει να τους δώσουν να καταλάβουν πως δεν γίνεται να πληρώνουμε μόνο εμείς και να τα τρώνε αυτοί.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom