Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Και δεύτερος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά των κακοποιών στο Ρέντη


Υπέκυψε πριν από λίγο και ο δεύτερος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αιματηρή συμπλοκή στο Ρέντη.
Τραγικός ο απολογισμός της μοιραίας συνάντησης των 4 ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ με τους κακοποιούς το απόγευμα στην οδό Περικλέους πίσω από το allou fun park στο Ρέντη.
Δυο νέα παιδιά,μόλις 22 και 23 χρονών,νεκρά κι άλλοι δύο αστυνομικοί νοσηλεύονται στο Κρατικό της Νίκαιας ευτυχώς εκτός κινδύνου.Ο ένας με διαμπερές τραύμα στο αριστερό πόδι και ο άλλος έχει τραυματιστεί στην αριστερή βουβωνική χώρα,με ρήξη στη μηραία αρτηρία.
Είχε προηγηθεί ληστεία περιπτέρου στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι.Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν περιγραφή του αυτοκινήτου αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του. Οι πινακίδες είχαν πρόσφατα κλαπεί από όχημα στη Νέα Ερυθραία.Τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μπλόκαραν το τζιπ (γκρι Βόλβο) των ληστών στη οδό Περικλέους,πίσω από το Allou Fun Park στο Ρέντη και εκεί δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από καλάσνικοφ και πιστόλι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τέσσερις αστυνομικοί.
Κρίμα κι άδικο να χάνονται έτσι ζωές νέων παιδιών.Κάποιοι υψηλά ιστάμενοι και στην πολιτική ηγεσία φέρουν εγκληματικές ευθύνες για ότι συνέβη απόψε στο Ρέντη.
Κι όμως τρεις ώρες μετά κανένας τους δεν ένιωσε την ανάγκη να παραιτηθεί!

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Κρίμα!! Κρίμα!! Κρίμα!!
Και πέραν τούτου σιωπή........
Καλό μήνα, παρόλα αυτά.

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλό μήνα Αννα μου αλλά όπως είδες ξεκίνησε πολύ άσχημα!Η κάθε ανθρώπινη ζωή έχει τη δικιά της αξία αλλά δυό ζωές 22 και 23 χρόνων τι πρόλαβαν να ζήσουν;Εφυγαν πολύ άδικα,κρίμα και τι να πεις σ' αυτούς τους γονείς!

Read more: Go to TOP and Bottom