Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Παρέδωσε τις κασέτες στην Εισαγγελία και προανήγγειλε «βόμβες» ο Κούγιας


Λίγες ώρες πριν αποκαλύψει τα πάντα, ο Αλέξης Κούγιας, που «κατηγορεί» τον Μπέο, μίλησε στον Sentra 103,3 και προανήγγειλε: «Θα ακούσετε λεπτομέρειες που δεν γνωρίζετε».

Το πρωί ο γνωστός δικηγόρος πήγε στην Εισαγγελία, παρέδωσε τις δύο κασέτες που είχε στα χέρια του ενώ έδωσε και κατάθεση για το θέμα.
Αμέσως μετά, μιλώντας στον Sentra δεσμεύτηκε για αποκαλύψεις όσον αφορά θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες, υποστήριξε πως πιθανότατα οι κασέτες έχουν μονταριστεί πριν φτάσουν στα χέρια του, ξεκαθάρισε πως είναι επιβεβαιωμένο πως η φωνή που ακούγεται στις κασέτες είναι του Μπέου, ενώ απάντησε πως θα εξηγήσει το απόγευμα το αν οι κασέτες έφτασαν στα χέρια του από τον Νικόλα Πατέρα.

«Έκανα προφορική ενημέρωση. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσα να τις παραδώσω από την πρώτη στιγμή που τις παρέλαβε. Το έκανα σήμερα και άρχισε κάτι σημαντικό να εξελίσσεται. Παρέδωσα δύο κασέτες, τις πρωτότυπες, που μου έστειλαν και μαζί έδωσα και τον φάκελο με τις απομαγνητοφωνήσεις. Κράτησα αντίγραφα για τον εαυτό μου. Και το μεσημέρι θα δώσω αντίγραφα των απομαγνητοφωνήσεων στους δημοσιογράφους», είπε αρχικά στον Sentra 103.3.

«Θέλω η παρέμβασή μου να είναι θεσμική. Δεν θέλω να το κάνω ως ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, αλλά ως ο πρόεδρος της Παναχαϊκής», συνέχισε, εξηγώντας πως: «ο καθοριστικός παράγοντας για αυτό είναι πως οι συμπεριφορές αυτών των ανθρώπων και κυρίως του Μπέου και των κακοποιών που συνεργάζεται - είπα ονόματα στη δικαιοσύνη- έχουν ως αποτέλεσμα, τα δύο χρόνια που ήμουν στα Γιάννενα και τα δυόμιση στην Παναχαϊκή, να μην ανεβαίνουν κατηγορία οι ομάδες μου, μόνο και μόνο για να ανέβουν οι ομάδες του κυκλώματος που είχε έναν στόχο, τα τεράστια κέρδη του στοιχήματος».
Ακούστε εδώ τη συνέντευξη Κούγια στο Sentra fm μετά την παράδοση των κασετών στον Εισαγγελέα.

Κι εδώ ένα δείγμα από τις κασέτες.... απολαύστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom