Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΣΤΑΤ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ;


Γράφει η Σοφία

Μετά το δημοσιογραφικό ξεμπρόστιασμα του εγκλήματος που συντελέστηκε από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και την διεθνή ληστοσυμμορία στην οποία ανήκει η “δικαιοσύνη”, που σε άλλες περιπτώσεις έβγαζε πορίσματα μέσα σε ένα 10λεπτο τώρα τι κάνει;

Φουσκώσαμε το έλλειμμα του 2009 για να επιβάλλουμε ως “μόνη λύση” το μνημόνιο,το οποίο γνωρίζαμε ότι ήταν καταστροφή αλλά λέγαμε ψέμματα! Χα…χα…. δεν είμαστε χαριτωμένοι κι έξυπνοι;;;; Πληρώστε φόρους ζώα!


Η δε “Δικαιοσύνη” εκτός από στραβή, κουφή και ανοϊκή επιδεικνύει και μεγάαααλη “κατανόηση” και δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορεί αλα μπρατσέτα με αυτούς που εξασφαλίζουν τις αποδοχές της και οι οποίοι κατά δική τους ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ είχαν προαποφασίσει κρυφά από εμάς, να ξεπουλήσουν την χώρα και να παραιτηθούν ενυπογράφως και  αμετάκλητα της εθνικής κυριαρχίας στο όνομά των Ελληνων πολιτών και για να το πετύχουν φούσκωσαν με ψέμματα το έλλειμμα του 2009 για να φέρουν το ΔΝΤ ως “μόνη λύση” για την απατηλή κρίση που μαγείρεψαν μαζί με τους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους και έλεγαν ψέματα ενώ γνώριζαν ότι ήταν καταστροφή!
http://olympia.gr/

Διαβάστε σχετικά:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολόκληρη η έκθεση που στέλνει στο σκαμνί την συμμορία του μνημονίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom