Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φιλική νίκη 2-0 με… υποσχέσεις


Άκρως ενθαρρυντικό ήταν το πρώτο ουσιαστικά δυνατό φιλικό τεστ του Παναιτωλικού στην επικράτηση 2-0 των αγρινιωτών επί του Πανιωνίου.

Η εικόνα της ομάδας του Μάκη Χάβου ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλή με τον Παναιτωλικό να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, καλή κυκλοφορία μπάλας, σωστή ανάπτυξη από τα πλάγια και δημιουργία φάσεων.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο έλληνας τεχνικός αναμφίβολα επηρέασαν και την απόδοση της ομάδας ενώ και η κούραση από ένα σημείο και έπειτα ήταν εμφανής, κάτι άκρως φυσιολογικό και αναμενόμενο αν σκεφτούμε και το χρονικό σημείο που βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας.

Ράφαελ, Κούσας, Μαλεζάς, Ρουμπουλάκου και Κουτρομάνος ήταν οι πέντε της άμυνας που ξεκίνησε ο Μ. Χάβος με τους Γοδόι και Κόρμπος να είναι οι δύο στο χώρο του κέντρου, ο Κάπελ στο αριστερό άκρο, ο Μαρτίνες σαν «δεκάρι», ο Μήλιος στο δεξί άκρο και ο Άλβες φουνταριστός. Αυτοί ήταν και οι έντεκα που παρέταξε ο έλληνας τεχνικός στο παιχνίδι που είχε φάσεις για τον Παναιτωλικό, δύο δοκάρια σε διάστημα ενός λεπτού (10΄Κόρμπος, 11΄Κάπελ) κι ένα γκολ (28’ Άλβες) μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Κάπελ.

Ο σκόρερ Άλβες και ο Κάπελ ήταν και οι δύο που ξεχώρισαν ιδιαίτερα για τους αγρινιώτες στο πρώτο μέρος, ο Ολλανδός για την ταχύτητα και την τεχνική του και ο Βραζιλιάνος για τον την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, το «δολοφονικό» του ένστικτο και τη μαχητικότητά του, χωρίς πάντως να λείψει η διάθεση και οι καλές στιγμές και από τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο νεοεισελθείς Μπεχαράνο ήταν ο δημιουργός και ο Μήλιος ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παναιτωλικού (68΄, σέντρα του πρώτου, πλασέ στην κίνηση του σκόρερ) σε ένα ημίχρονο που όπως προαναφέραμε ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με τον Παναιτωλικό πάντως να μην απειλείται ουσιαστικά από τον αντίπαλό του πλην του δοκαριού (50’ Γκίνι) των νεοσμυρνιωτών μετά από κόρνερ του Πανιωνίου και λάθος εκτίμηση του Στεφανάκου.

Συμπερασματικά ήταν ένα άκρως πετυχημένο τεστ για τον Παναιτωλικό με τον Μ. Χάβο να μην κρύβει την ικανοποίησή του μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας σε οφ δε ρέκορντ πηγαδάκι ότι «είμαστε καλά και θα πάμε ακόμα καλύτερα…».

Αρκετός κόσμος από το Αγρίνιο βρέθηκε στις εξέδρες των εγκαταστάσεων του προπονητικού κέντρου στο Καρπενήσι για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους warriors να δίνουν όπως πάντα δυναμικό παρών, σε ένα ματς που τα πνεύματα κάποια στιγμή στο β’ μέρος οξύνθηκαν μετά από απρεπή συμπεριφορά του Παύλου Μητρόπουλου τη στιγμή της αλλαγής του προς τους φιλάθλους του Παναιτωλικού και άμεση… αντίδραση των τελευταίων προς τον παίκτη και τον πάγκο του Πανιωνίου με χειρονομίες και κάποια «γαλλικά» που με την παρέμβαση του διευθύνοντα  συμβούλου του Παναιτωλικού κ. Μπελεβώνη και κάποιων ακόμα ψυχραιμότερων δεν πήραν έκταση. Σε αντίθεση πάντως με τον Μητρόπουλο ο έτερος πρώην παίκτης του Παναιτωλικού χειροκροτήθηκε θερμά από τους αγρινιώτες φιλάθλους τη στιγμή της αλλαγής του.

Η αποστολή του Παναιτωλικού αναμένεται να επιστρέψει στο Αγρίνιο απόψε το βράδυ ενώ η φημολογία για ανακοίνωση επιθετικού παίκτη από το εξωτερικό αύριο Κυριακή, ήταν έντονη στις εξέδρες…

Παναιτωλικός:Ράφαελ (46΄Στεφανάκος, 82΄Κoλοβούρης), Κουτρουμάνος (78΄Κούσας), Ρουμπουλάκου (46΄Κωνσταντινόπουλος), Μαλεζάς(46′ Εντζεγκέλε), Κούσας (69΄Χαντάκιας), Κόρμπος (53′ Κέβιν), Γοδόι (69΄Καλογέρης), Μήλιος (46′ Μπεχαράνο), Άλβες (53΄Μήλιος), Μαρτίνες (52′ Ζαρκάδας), Κάπελ (69′ Κολοκοτρώνης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος (69’ Μέξι), Τασούλης, Χατζησαΐας, Παντίδος (84’ Τόσκας), Μητρόπουλος (73’ Γκέζος Κ.), Φουρλάνος (46’ Γκίνης), Μπούζας (53’ Ντάγκρας), Μπουμάλ (80’ Βλάχος), Σταυροθανασόπουλος (53’ Σμυρλής), Μασούρας (53’ Πρέντι).

http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom