Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Χαμός στη Βουλή για την αθωωτική απόφαση για το μαλελειό στη Μανωλάδα


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την αναφορά του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, ότι είναι ντροπιαστική η δικαστική απόφαση για τα γεγονότα της Μανωλάδας.
«Αδυνατεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει ότι η δικαστική απόφαση ήταν 7-0.
Τρεις δικαστές και τέσσερις ένορκοι έπειτα από δύο μήνες ακροατήριο, ομόφωνα αποφάσισαν ότι είναι αθώοι και ότι η υπόθεση τελείωσε, σύμφωνα με το δικαιοδοτικό μας σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
«Προτιμάτε να ερμηνεύσετε το αποτέλεσμα της δίκης ως συνωμοσία ενόρκων- δικαστών παρά να σεβαστείτε την ομόφωνη δικαστική απόφαση», πρόσθεσε απευθυνόμενος προς την αξιωματική αντιπολίτευση ο κ. Γεωργιάδης.
«Είναι μια ντροπιαστική απόφαση και η χθεσινή μέρα είναι μια μαύρη μέρα που δίνει σήμα προς την ασυδοσία και προς όσους θέλουν να καταστρατηγούν δικαιώματα και στην υποταγή όσων βρίσκονται σε ανάγκη», είχε δηλώσει νωρίτερα ο κ. Βούτσης.
«Όταν από μία δικαστική απόφαση, δημιουργείται η αίσθηση ότι δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να το διερευνήσει. Παράλληλα, η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ζωής και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργατών γης», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος.
«Είναι ντροπή η απόφαση και αδικεί τη χώρα», υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Αναγνωστάκης, ο οποίος επέκρινε τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, τονίζοντας ότι «αυτή η απόφαση άφησε εμβρόντητη όχι μόνο όλη την κοινωνία αλλά ακόμα και το ΠΑΣΟΚ, τον κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ, που δείχνει ότι έχει αντίθετη άποψη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom