Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

80χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα στην Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών!

Ένας 80χρονος ήταν ο πρωταγωνιστής του απίστευτου περιστατικού που εκτυλίχθηκε σήμερα στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών.Ο ηλικιωμένος πήγαινε ανάποδα στην εθνική προκαλώντας αν μη τι άλλο έκπληξη αλλά και ανησυχία στους οδηγούς.

- Ο οδηγός τα πήρε όλα σβάρνα στο διάβα του από το 73ο έως το 87ο χιλιόμετρο
- Εσπασε εμπόδια, μπάρες και προστατευτικά στα σημεία που γίνονται τα έργα στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών
- Πέρασε τα διόδια Καλαμακίου και οδηγούσε ανάποδα!


Με απορία κοιτούσαν οι οδηγοί στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών ένα ΙΧ να είναι στο αντίθετο ρεύμα και να πηγαίνει στην ίδια κατεύθυνση με εκείνους! Και όλα αυτά για 14 ολόκληρα χιλιόμετρα!

Η τρελή κούρσα ξεκίνησε λίγο μετά τα διόδια Καλαμακίου. Ο οδηγός του ΙΧ για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία οδηγούσε από το 73ο χιλιόμετρο έως το 87ο ανάποδα και μέσα στα έργα παίρνοντας τα πάντα σβάρνα!

Οι άλλοι οδηγοί τον έβλεπαν να παίρνει στο διάβα του εμπόδια, μπάρες, προστατευτικά, κορίνες.

Η απίστευτη διαδρομή κράτησε 45 ολόκληρα λεπτά. Κάποιοι πιθανότατα ειδοποίησαν την τροχαία και αφού είχε διανύσει το 14ο χιλιόμετρο της τρελής πορείας του συνελήφθη...

Ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού
«Ενας 80χρονος, για άγνωστο λόγο, λίγο πριν τα διόδια του Ισθμού ανέστρεψε και ξεκίνησε να πηγαίνει ανάποδα στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου.

Το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας Κακιάς Σκάλας ειδοποιήθηκε άμεσα από τα διόδια Ισθμού. Με τη σειρά του το ΚΔΚ

α) ενημέρωσε άμεσα την Τροχαία (που είναι αρμόδια για να επέμβει)

και β) έστειλε υπάλληλο Περιπολίας, που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος με μήνυμα προειδοποιούσε τους οδηγούς περί κινδύνου και να μειώσουν ταχύτητα.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο ηλικιωμένος προσπέρασε και τον υπάλληλό μας, παρά το ότι του φώναζε από το μεγάφωνο του οχήματος.

Τελικά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα και να συλλάβει τον οδηγό στο ύψος του κόμβου της Αρχ. Κορίνθου, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: