Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ για τις μεθοδεύσεις στην υγεία: Είστε έκνομοι και επικίνδυνοι!

ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ – ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ MONSANTO, ΤΗΣ TEVA ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ


Φραγμό έβαλε το ΣτΕ για ακόμα μια φορά στους ντήλερς των εθνοκτόνων πολιτικών για την υγεία. Τόσο η απόφαση όσο και η ανακοίνωση του ΠΙΣΩ, θα πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά τον κύριο Βορίδη, αφού αν δεν αποκαλύψει τώρα ποιός προωθεί αυτά τα δόλια μέτρα, αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη.

Το ίδιο θα ισχύσει βέβαια και με το πρωτοφανές μετρό που υποχρεώνει τα ασφαλιστικά ταμεία να αποζημιώνουν μόνο συγκεκριμένα, ανώνυμα γενόσημα, ούτε καν το ισόποσο εάν πρόκειται για επώνυμο φάρμακο.

Εδώ είναι σαφές ότι κάποιοι λειτουργούν ως ντήλερς των αδηφάγων πολυεθνικών, προφανέστατα οχι με το αζημίωτο.

Όσο για την δημοσιογραφική σιωπή; Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είχαν διαχρονικά στο απυρόβλητο τους Λοβερδους και ποιοι έβγαζαν λεφτά με περίεργες συμβάσεις “μαεστρικά” δοσμένες μέσα από το υπουργείο!

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΙΣ:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία αναστέλλεται η εφαρμογή της υπουργικής απόφασης του Υπουργού Υγείας για το πλαφόν συνταγογράφησης.
Η απόφαση δικαιώνει για δεύτερη φορά τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για την προσφυγή του και διασφαλίζει την περίθαλψη του ελληνικού λαού, αλλά και το δικαίωμα των ιατρών να λειτουργούν με βάση την ιατρική δεοντολογία και τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών τους.
Θεωρούμε ότι είναι πλέον η ώρα που το Υπουργείο Υγείας οφείλει να θέσει άμεσα σε εφαρμογή τα διαγνωστικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα, τα οποία οδηγούν σε ουσιαστικό και αποτελεσματικό εξορθολογισμό τη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη».
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: