Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Κήρυξαν εκεχειρία για να σκοτώσουν αμάχους! - Περισσότεροι από 15 νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ σε λαϊκή αγορά της Γάζας


- Νέο λουτρό αίματος στη Λωρίδα της Γάζας με θύματα αμάχους
- Μια ώρα πριν τελειώσει η «ανθρωπιστική» εκεχειρία βομβάρδισαν αγορά γεμάτη κόσμο!
- Η εκεχειρία "έσπασε" μπροστά στην κάμερα του CNN
- Θρήνος και οργή για την αεροπορική επίθεση του Ισραήλ σε σχολείο του ΟΗΕ στην Τζαμπαλίγια
- «Είχαμε ειδοποιήσει» πως εκεί βρίσκονταν αθώοι» υποστηρίζει ο Οργανισμός


Να είναι τόσο νοσηρά κάποια μυαλά που κήρυξαν εκεχειρία απλά για να βγει κόσμος στους δρόμους της Λωρίδας της Γάζας και να πετύχουν ακόμη ένα πολύνεκρο χτύπημα. Να το χωρέσει ανθρώπου νους δε γίνεται. Αλλά ποιος δεν το σκέφτεται;

Η φρίκη του πολέμου δεν εγκαταλείπει τη Λωρίδα της Γάζας.
Από τα μεσάνυχτά έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 70 Παλαιστίνιοι. Σε αυτούς δεν υπολογίζονται τα θύματα του νέου μακελειού.

Το Ισραήλ κήρυξε "ανθρωπιστική" εκεχειρία μέχρι τις 19:00 εκτός από τα σημεία όπου γίνονται στρατιωτικές επιχειρήσεις. Είχε καλέσει τους Παλαιστίνιους να μην κυκλοφορούν στους δρόμους και να μην γυρίσουν να δουν τα κατεστραμμένα σπίτια τους γιατί μπορεί να γίνουν ξανά στόχος, αφού «το Ισραήλ θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης».

Δείτε τη στιγμή που "έσπασε" η εκεχειρία

Κανείς δεν ξέρει τι επίθεση επιχείρησαν κατά του Ισραήλ οι άμαχοι που βρέθηκαν μια ώρα πριν λήξει η εκεχειρία στην αγορά Σιχάιγια ανατολικά της πόλης της Γάζας. Εκατοντάδες Παλαιστίνοι είχαν πάει στην αγορά για να αγοράσουν φρούτα και λαχανικά. 15 από αυτούς δεν θα γυρίσουν σπίτια τους. 

Σκοτώθηκαν από την αεροπορική επίθεση του Ισραήλ. Μια ώρα πριν λήξει η εκεχειρία, βομβάρδισαν αγορά γεμάτη κόσμο. Σκότωσαν 15 και τραυμάτισαν άλλους 90. Αυτή είναι η εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας. 

Και αυτό λίγες ώρες μετά τον βομβαρδισμό σχολείου του ΟΗΕ στην Τζαμπαλίγια, όπου εκατοντάδες Παλαιστίνοι είχαν βρει καταφύγιο. 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, το Ισραήλ είχε ενημερωθεί 17 (!) φορές ότι στο συγκεκριμένο σχολείο βρίσκονταν άμαχοι!
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom