Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Ξεκινάει την επανάσταση ο Θ. Κατσανέβας! - Βγαίνει στο... πάλκο και θέλει ν' ανοίξει μπουάτ (Βίντεο:τραγούδι,στίχοι,μουσική ο ίδιος)


Λίγοι γνωρίζουν ότι στα νιάτα του ο γνωστός πολιτικός υπήρξε τραγουδιστής και μάλιστα αρκετά καλός. Τον τελευταίο καιρό ο γνωστός πολιτικός ανέβασε μάλιστα στο facebook ένα δικό του κομμάτι και όπως φαίνεται υπάρχει και συνέχεια.

Ο λόγος για τον Θ.Κατσανέβα, γνωστό πολιτικό και καθηγητή
Πανεπιστημίου και γαμπρό του Ανδρέα Παπανδρέου. Όπως γράφει η espresso ο Θ. Κατσανέβας πρόσφατα ανέβασε στη σελίδα του στο facebook το τραγούδι “σήκω υπναρά μου εσύ” ένα κομμάτι αντιμνημονιακό το οποίο έγραψε ο ίδιος.

Όπως εξηγεί πάντως ο Θ. Κατσανέβας στα νιάτα του τραγουδούσε σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες μάλιστα ενώ έχει τραγουδήσει και στο εξωτερικό.

Ο Θ. Κατσανέβας γράφει στίχους αλλά και μουσική, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάνο Λοϊζο, τον Κώτσα Χατζή, το Λάκη Παπαδόπουλο και άλλους και όπως λέει τώρα ονειρεύεται να αναγεννήσει και την ιστορική μπουάτ “Απαναμιά” στην πλάκα όπου τραγουδούσε και ο ίδιος στο παρελθόν.Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλ 2014
Πολιτικό τραγούδι, μουσικοί,στίχοι, εκτέλεση,Θόδωρος Κατσανέβας,
αντι-μνημόμιο,γερμανική φυλακή,κατοχή, Βερολίνο,Μέρκελ,νέα τάξη, ,μοιρολατρία,εξέγερση,

Δεν υπάρχουν σχόλια: