Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Επεσαν από τα σύννεφα με τις παρανομίες ιδιοκτήτη εταιρείας καθαρισμού που τον πληρώνει το δημόσιο

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Χωνευτήρι παρανομίας, μαύρης εργασίας, αλλοίωσης συμβάσεων και κλοπής του ιδρώτα των εργαζομένων σε αυτή, έχει γίνει εταιρεία καθαρισμού, η οποία εδρεύει στην Πάτρα και έχει την ευθύνη χώρων υπηρεσιών του Δημοσίου.

Η εταιρεία η οποία αμείβεται πλουσιοπάροχα από το Ελληνικό Δημόσιο, φροντίζει καθημερινά να κλέβει τους εργαζόμενους σε αυτή αλλά και το δημόσιο που την αμείβει.

Η συνταγή που ακολουθεί καιρό τώρα και η οποία αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες και τη διενέργεια ελέγχου, ποικίλει, καθώς τα κόλπα των ιδιοκτητών για να βγάζουν ακόμα περισσότερα είναι πολλά.

Ο πρόσφατος έλεγχος ωστόσο αποκάλυψε πως οι ιδιοκτήτες με μαγικούς τρόπους είχαν αλλοιώσει στις συμβάσεις που είχαν κάνει με τους εργαζόμενους πολλά από τα στοιχεία, με αποτέλεσμα έγγαμοι και έγγαμες εργαζόμενες να εμφανίζονται ως ανύπαντροι, εργαζόμενοι που ήταν πλήρους απασχόλησης να είναι δηλωμένοι ως τετραωρίτες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις αποκαλύφθηκε πως είχαν παρακρατηθεί από την μισθoδοσία τα ρεπό που ελάμβαναν!!!

Αποκορύφωμα της αυθαιρεσίας από μια επιχείρηση η οποία εισπράττει μεγάλα χρηματικά ποσά από τον έλληνα φορολογούμενο, αποτελεί η περίπτωση κατά την οποία εργαζόμενοι ενώ δουλεύουν σαββατοκύριακα ή γιορτές αμείβονται σα να δουλεύουν μια οποιαδήποτε ημέρα καθώς και περιστατικό όπου πολύτεκνη εργαζόμενη εμφανίστηκε να είναι άτεκνη!!!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν αφορούν και το ελληνικό δημόσιο, καθώς κατ’ επανάληψη οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης εταιρείας έχουν συλληφθεί να παρανομούν, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο αντί να αποβληθούν από τους διαγωνισμούς που συμμετέχουν για να παίρνουν δουλειές, πάντα είναι από αυτούς που παίρνουν τις καλύτερες.
http://www.patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom