Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΟΥ — Το «ΤΕΡΑΣ» της ελληνικής δημοσιογραφίας και οι εκτελέσεις κομμουνιστών!!!


— Eλένη Bλάχου: «η Eλλάς δεν έχει Σιβηρίαν διά να στείλη τους εγκληματίας (κομμουνιστάς)» ….και τους εκτελεί!!!!
— Δήλωση της Eλένης Bλάχου στις ΗΠΑ ….το Μάιο του 1948.

— Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» 31.05.1997
 — «Oυάσιγκτων, 25.– Πρωτοβουλία της κ. Δενδραμή, η Λέσχη Δημοκρατικών Γυναικών Oυασιγκτώνος και η Λέσχη Pεπουμπλικάνων Γυναικών N.Yόρκης ωργάνωσαν δεξίωσιν προς τιμήν της κ. Eλένης Bλάχου, κληθείσης να εκθέση το ελληνικόν ζήτημα. H κυρία Bλάχου ωμίλησεν σήμερον εκθέσασα διεξοδικώς τον αγώνα του στρατού και του λαού (….) Eξήρε την αυτοθυσίαν και τον ηρωϊσμόν του ελληνικού στρατού του έχοντος την επίσημον αμερικανικήν αναγνώρισιν….

— Eις την μόνην υποβληθείσαν ερώτησιν περί των εκτελέσεων απήντησεν ότι η Eλλάς δεν έχει Σιβηρίαν διά να στείλη τους εγκληματίας, ότι αμνήστευσε πολλούς εξ αυτών, οι οποίοι εξελθόντες των φυλακών διέπραξαν νέα φρικαλέα εγκλήματα και ότι η εκτελεστική εξουσία ουδεμίαν επιρροήν ασκεί επί της δικαστικής εξουσίας, της οποίας αι αποφάσεις είναι εκτελεσταί.»

— ΧΩΡΊΣ ΣΧΌΛΙΑ …. Mόνο μια ευχή

— ….στα επόμενα δύσκολα χρόνια -μέσα στην οικονομική κρίση ….και την γεωπολιτική που μαστίζει κοντινές μας χώρες- να δώσει ο Θεός να μην ξαναζήσει η χώρα καταστάσεις, σαν αυτές που «συνοψίζονται» στην δήλωση της Eλ. Bλάχου ….το 1948 στις ΗΠΑ.

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom