Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Συντριβή Boeing 737 στο Ιράν: Καμία ελπίδα για τους 180 επιβάτες (ανατριχιαστικό βίντεο)


Ένα Boeing 737 με τουλάχιστον 180 επιβαίνοντες έπεσε στο Ιράν!Πρόκειται για ένα Ουκρανικό Boeing 737 το οποίο είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης με προορισμό το Κίεβο, και
σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία συνετρίβη εξαιτίας τεχνικού προβλήματος λίγη ώρα μετά την απογείωσή του.

Σύμφωνα με τον Ρεζά Τζαφαρζαντέχ, εκπρόσωπος της ιρανικού Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας, τον οποίο επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων IRNA, το Μπόινγκ της Ukraine International Airlines αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα και συνετρίβη και στην περιοχή όπου κατέπεσε επιχειρούν σωστικά συνεργεία.
BREAKING: All 180 passengers aboard Boeing 737 Ukrainian plane crash in Tehran are dead. Plane went down into ball of flames, Iranian media report.





Προβολή εικόνας στο Twitter


«Το αεροσκάφος έχει πάρει φωτιά (…). Στείλαμε συνεργεία [των υπηρεσιών έρευνας και διάσωσης] και (…) μπορεί να καταφέρουμε να σώσουμε κάποιους επιβάτες», είπε αρχικά από τη δική του πλευρά ο Πιρχουσεΐν Κουλιβάντ, επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών του Ιράν, στην κρατική τηλεόραση.


Ωστόσο λίγο αργότερα η Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία πιθανότητα να βρεθούν επιζώντες μετά τη συντριβή ουκρανικού αεροσκάφους.

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από το Ιράν, και συγκεκριμένα από την συντριβή του Ουκρανικού αεροσκάφους.

Το βίντεο δείχνει μια πύρινη μάζα στον ουρανό να είναι σε καθοδική πορεία, και δεν είναι κάτι άλλο από το Boeing 737 των Ukranian Airlines την ώρα που πέφτει!


https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom