Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Κέρκυρα : Νεκρός ο εγκαυματίας από τη φωτιά στο Μαντούκι (βίντεο)


Εχασε τη μάχη ο άνδρας, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στη φωτιά της 13ης Δεκεμβρίου, η οποία κατέστρεψε ένα τριώροφο κτίριο στην Κέρκυρα και άφησε τρεις οικογένειες στο δρόμο.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν εδώ και ένα περίπου ένα μήνα στο ΚΑΤ σε σοβαρή κατάσταση μετά τα εγκαύματα που είχε υποστεί από τη φωτιά στην Κέρκυρα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με ενεργό συμμετοχή σε φιλαρμονικές του νησιού καθώς και στη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και του Δήμου Αθηναίων για μια 25ετία.

Από το διαμέρισμά του ξεκίνησε η πυρκαγιά
Η πυρκαγιά που κατέκαψε το κτίριο στο Μαντούκι Κέρκυρας φαίνεται πως ξεκίνησε από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου, όπου ζούσε ο άτυχος 58χρονος.


Από τη φωτιά κινδύνεψε να χάσει τη ζωή και μία οικογένεια που ζούσε στον 3ο όροφο του αρχοντικού.

Μητέρα και κόρη αναγκάστηκαν να πηδήξουν από τον τρίτο όροφο, με συνέπεια η πρώτη να υποστεί σοβαρά κατάγματα και προβλήματα όρασης.

Ο πατέρας της οικογένειας είχε κρεμαστεί από τα κεραμίδια και διασώθηκε τελικά από την Πυροσβεστική. Ο άνδρας είχε εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος.
https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom