Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

“Σαρωτική” η Εθνική πόλο γυναικών συνέτριψε την Σερβία 26 - 7 για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! (βίντεο)


Η Eθνική ομάδα πόλο των γυναικών έκανε ιδανική πρεμιέρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης αφού συνέτριψε τη Σερβία με 26-7 σε ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια.

Mε το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, αφού συνέτριψε με 26-7 τη Σερβία στη “Duna Arena”.

Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση δικαίωσαν απόλυτα τον τίτλο του φαβορί συντρίβοντας την σερβική ομάδα, η οποία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί αναταγωνιστική. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική καθώς από το πρώτο οκτάλεπτο η Ελλάδα πήρε το πάνω χέρι προηγούμενη με 9-1.

Στα επόμενα τρία δεκάλεπτα η Σερβία βελτιώθηκε κάπως αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησε την ελληνική ομάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μάλιστα εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες που έχει στην αποστολή, με τις περισσότερες να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη με 6 τέρματα και την ακολούθησαν η Ελευθερία Πλευρίτου με 5 και η Ελένη Ξενάκη με 4.

Στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης αλλά και του πρώτου ομίλου στον οποίο συμμετέχει η εθνική ομάδα, η Ρωσία συνέτριψε την Σλοβακία με 31-2 ενώ στις 7:30 η οικοδέσποινα Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει την Κροατία. Τη Δευτέρα (13/1) στις 2 μ.μ ώρα Ελλάδος, η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία.

Τα οκτάλεπτα: 9-1, 5-3, 5-2, 7-1

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 3,Μυριοκεφαλιτάκη 6, Μπενέκου 1, Κότσια 2, Νίνου 1, Πλευρίτου Ελ. 5, Ξενάκη 4, Σταματόπουλου.

Σερβία (Ίβκοβιτς): Λάζιτς, Σέγκαρ 1, Πάντοβιτς,Ρούντιτς,Γιοσίφοβιτς, Μίσκοβιτς 1, Γκλούσεβιτς, Μάντιτς, Ίλιτς, Βούκοβιτς 3, Μιλίσεβιτς 1, Γιακόβλεβιτς 1, Τράβαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom