Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ο Παναιτωλικός "αυτοκτόνησε" στη Λάρισα! 2 - 2 από 0 - 2 μέχρι το 78'!!!


Η ΑΕ Λάρισα υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League,από τον οποίο... δεν ηττήθηκε με 0 - 2!

Ο Παναιτωλικός "αυτοκτόνησε",αφού ένα δικό του παιχνίδι λίγο έλειψε να το χάσει ολοκληρωτικά!Ενα εύκολο 0 - 2 μέχρι το 63' το γύρισε σε 2 - 2 με δύο χαζά πέναλτι που παραχώρησε και σήμερα.


Οι Αγρινιώτες εντελώς μεταμορφωμένοι,παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο από την αρχή του αγώνα αιφνιδίασαν τη Λάρισα,που υποχρεώθηκε σε ρόλο κομπάρσου.Η ομάδα του Παναιτωλικού είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας,έπαιζε φουλ επιθετικά κι ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ,αφού πλέον είχε στη σύνθεσή της τον άνθρωπο-γκολ Ντάουντα.

Στο 10' η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Σουτ του Ντάουντα έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Κρίστινσον.

Στο 28' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Νιγηριανός Ντάουντα,αφού πέρασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ έκανε το σουτ από δύσκολη διαγώνια θέση(σχεδόν στη γραμμή του κόρνερ), μέσα από την περιοχή και αριστερά και η μπάλα στα δίχτυα... 0 - 1!

Ολο το γήπεδο σηκώθηκε και χειροκρότησε τον Ντάουντα που έβαλε γκολ στην πρώην ομάδα του!!!

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την καθολική υπεροχή και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ...

Λήξη του ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 0 - 1

Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος η Λάρισα με στόχο τη γρήγορη ισοφάριση για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.Ο Παναιτωλικός όλως περιέργως οπισθοχώρησε,έδωσε γήπεδο και μπάλα στην ΑΕΛ σε μια προσπάθεια να κρατήσει το γκολ.

Η πίεση της Λάρισας στα καρέ του Παναιτωλικού ήταν έντονη, με την ΑΕΛ να κερδίζει συνεχόμενα κόρνερ, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα!

Και κόντρα στη ροή του αγώνα σε μια αντεπίθεση οι Αγρινιώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ!

Ηταν το 63': Ο Ρόσα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά με τον Ντάουντα στην κίνηση με το αριστερό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και 0 - 2!

Κι ενώ όλο το γήπεδο περίμενε θρίαμβο του Παναιτωλικού,έγινε η χειρότερη διαχείριση του σκορ και του πλεονεκτήματος για την κατάκτηση των τριών βαθμών....

Δύο χαζά πέναλτι σε διάστημα 7 λεπτών ήταν αρκετά για τον Ουάρντα να ισοφαρίσει το ματς και για τον Παναιτωλικό να χαλάσει την όμορφη εικόνα που προσέφερε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Στο 77' πέναλτι για την ΑΕΛ: Σέντρα του Μούζεκ η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Κέβιν.Στο 79' ο Ουάρντα το εκτέλεσε στην αριστερή γωνία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

Στο 84' δεύτερο πέναλτι για την ΑΕΛ: Ο Ουάρντα ανατρέπεται από τον Ντουάρτε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.Το εκτέλεσε ο ίδιος και 2 - 2!

Στο 89' κόκκινη κάρτα και αποβολή για τον Παναιτωλικό: Με δεύτερη κίτρινη ο Τσιγγάρας έφυγε και ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες.

Τέλος παιχνιδιού 2 - 2! Κρίμα για τον Χάβο και τους παίκτες του,που... γέμισαν μια καρδάρα γάλα και την σκόρπισαν στο Θεσσαλικό κάμπο!!!

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Μιχαήλ, Μούζεκ,Κάτσε(46' Βινίσιους), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Μπούστος, Ουάρντα, Παπάζογλου(63' Νούνιτς).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ,Τζανακάκης(78' Ντουάρτε), Μααρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Σιένστεντ, Τσιγγάρας,Ντίας, Άλβαρεζ(87' Ντάλτσιο), Ρόσα,Ντάουντα(80' Μπαϊροβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom