Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Τραγωδία στη Ρωσία: 11 νεκροί από πυρκαγιά σε ξύλινο σπίτι στη Σιβηρία


Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ξύλινη κατοικία στο χωριό Πριτσουλίμσκι, στην περιφέρεια Τομσκ της Σιβηρίας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων.

Στους 11 έφτασαν οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξύλινο κτίριο στο χωριό Πριτσουμιμσκι, στο Τομσκ της Ρωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, ενώ την ίδια ώρα οι ερευνητές ανακοίνωσαν πως το περιστατικό θα ερευνηθεί ως εγκληματική πράξη.

«Στις 7.03 τοπική ώρα, το σώμα ενός 11ου ανθρώπου εντοπίστηκε» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Το τοπικό τμήμα της Ρωσικής Επιτροπής Ερευνών, ανακοίνωσε από την πλευρά του πως θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το άνοιγμα υπόθεσης εγκληματικής πράξης όσον αφορά στη φωτιά, στο πλαίσιο αμέλειας με αποτέλεσμα το θάνατο δύο ή περισσοτέρων ανθρώπων.

Η φωτιά ξέσπασε σε κτίριο κατοικιών, τις πρώτες ώρες το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με αναφορές, 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, ενώ δύο κατάφεραν να ξεφύγουν από τις φλόγες.

Εκπρόσωπος των τοπικών υπηρεσιών αντιμετώπισης κρίσεων, δήλωσε στο Sputnik πως τα θύματα ίσως είναι ξένης εθνικότητας.

Ο τοπικός κυβερνήτης του Τομσκ, Σεργκέι Ζβάτσκιν, είναι επικεφαλής στο κέντρο επιχειρήσεων που έχει στηθεί για το περιστατικό.
https://sputniknews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom