Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 0 - 1 στις καθυστερήσεις (φωτο)


Ο Παναιτωλικός στην 300 εμφάνισή του στην Α' Εθνική κατηγορία υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο τη νίκη και μόνο,αλλά δυστυχώς ήρθε το 0 - 1 εκεί που δεν το περίμενε,στο 94'.


Λιγοστός κόσμος σήμερα στο γήπεδο του Παναιτωλικού,αφού η διοίκηση δίνει εισιτήρια μόνο σε όσους οπαδούς έχουν κάρτα διαρκείας!

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη,έπαιξαν ανοικτά και κυνήγησαν το γκολ από την αρχή του αγώνα μέχρι το τέλος,το οποίο παρά τις πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν έλεγε να έρθει...

Στο 8' η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο: Σε εκτέλεση κόρνερ ο Κνετ έδιωξε ασθενώς με τη μπάλα να φτάνει στον Μανούσο,ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά ο Γιοβάνοβιτς πάνω στη γραμμή έσωσε την ομάδα του από βέβαια παραβίαση.

Στο 10' και νέα καλή στιγμή για τον Ατρόμητο: Ωραία μεταβίβαση στον Μανούσο που βγήκε τετ α τετ με τον Κνετ και προσπάθησε να τον κρεμάσει, αλλά δεν ήταν καλό το πλασέ του και ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού μπλόκαρε.

Στο 17' η μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και σέντρα προς τον Ντίαζ,ο οποίος έκανε ένα άτσαλο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής με τη μπάλα να περνάει σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι του Μέγιερι.

Στο 31' ο Ντάλσιο πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, γύρισε κι έκανε το σουτ με το αριστερό,όμως ο  Μέγερι μπλόκαρε εύκολα.

Στο 38' ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γούτας απομάκρυνε,ενώ ο Μπάιροβιτς θα έβγαινε μόνος του εάν περνούσε η μπάλα.

Στο 40' ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο: Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ από αριστερά,αλλά η κεφαλιά του Γούτα έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Κνετ.

Στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός  βρέθηκε ξανά μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου,αλλά ο Μπαϊροβιτς νικήθηκε από τον Μέγερι.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ!

Με μία αλλαγή για τον Ατρόμητο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και τον Παναιτωλικό πιο επιθετικό!

Στο 48' ο Γούτας έκοψε την μπάλα με το πόδι μετά την προσποίηση του Ντίας,η οποία στη συνέχεια βρήκε το χέρι του,αλλά ήταν ακούσιο...

Στο 50' ο πολύ δραστήριος Τζανακάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά,όμως ο Ντίας δεν έφτασε τη μπάλα...


Στη συνέχεια όμως (σχεδόν από το 60') ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε,ο μεν Ατρόμητος έδειχνε να αρκείται στην ισοπαλία,ο δε Παναιτωλικός προσπαθούσε,γύρναγε τη μπάλα έξω από την περιοχή και μέσα αρκετές φορές,αλλά δεν μπορούσε να βρει το πολυπόθητο γκολ...

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελείωνε 0 - 0,ακριβώς στη λήξη ο Ατρόμητος βρέθηκε αγκαλιά με τρεις αναπάντεχους βαθμούς κι Παναιτωλικός,που είχε πάμπολλες ευκαιρίες για γκολ στο τέλος κλαίει τη μοίρα του.

Στο 90+4' ΓΚΟΟΟΛ για τον Ατρόμητο και Παναιτωλικός - Ατρόμητος 0-1: Εκτέλεσε το κόρνερ ο Γκάλο, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Κνετ έκανε το λάθος και η μπάλα στα δίχτυα!

Είναι αξιοσημείωτο ότι και οι τρεις αλλαγές του Παναιτωλικού έγιναν λόγω τραυματισμού!!!
Οι παίκτες του Παναιτωλικού πριν τη σέντρα έδωσαν όρκο για τη νίκη!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ,Σανιά(61' λ.τ. Ντουάτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν,Τσιγγάρας, Ντάλσιο(86' λ.τ. Φυτόπουλος),Τζανακάκης(78' λ.τ. Ρομάν)
, Ντίας,Μιμίτο,Μπαϊροβιτς.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι,Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης,Μάντσον(62' Μπαένα), Χαρίσης,Γιακουμάκης, Μανούσος,Ούμπιδες(78' Ανδρούτσος),Βέλλιος(46' Νταβιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom