Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 0 - 0 για το Κύπελλο Ελλάδας (φωτο)


Στο πρώτο ματς για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας,ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο άδειο (λόγω τιμωρίας) και παγωμένο (λόγω ψύχους,μόλις 3 βαθμοί) γήπεδό του τον Πανιώνιο.

Οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα της Super League μπήκαν δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και κυνήγησαν το γκολ στην προσπάθειά τους για μία νίκη που θα της τόνωνε τουλάχιστον... ψυχολογικά!

Μετά από ένα καλό παιχνίδι,ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο,οι δύο ομάδες έμειναν στο 0 - 0 και θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Πιο επιθετικός ο Παναιτωλικός,όμως και ο Πανιώνιος έβγαινε συχνά μπροστά χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης.

Στο 32' η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ωραίο γύρισμα του Κέβιν, ο Μπαΐροβιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κότνικ.

Στο 34' ο Πανιώνιος με τον Μασούρα απείλησε τους γηπεδούχους, αλλά το διαγώνιο σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Κνετ.

Λήξη του ημιχρόνου χωρίς γκολ!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες το δεύτερο μέρος,στον ίδιο ρυθμό του πρώτου με τον Παναιτωλικό και πάλι επιθετικό και τον Πανιώνιο να βγαίνει στις αντεπιθέσεις.

Στο 50' ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Ντουάρτε μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 53' ένα καλό μακρινό σουτ του Φυτόπουλου
,ο Κότνικ δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Στο 63' ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες: Ο Λυμπεράκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Τσιγγάρη και είδε σωστά την άγουσα για τα αποδυτήρια!

Τα λεπτά κυλούσαν,γκολ δεν έμπαινε  και το παιχνίδια σιγά σιγά γινόταν πιο δυνατό με πολλές φάσεις κοντά στις εστίες,ενώ δεν φαινόταν η αριθμητική διαφορά των δύο ομάδων,με τον Πανιώνιο μάλιστα να ανεβάζει στροφές....

Στο 73' μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο: Ωραία συνεργασία των Εμμανουηλίδη και Τσιλούλη, αλλά το πλασέ του δεύτερου κόντραρε και κατέληξε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Κνετ.

Στο 76' δοκάρι για τον Πανιώνιο: Τεράστια ευκαιρία για τους "κυανέρυθρους", με τον Μαρσιάλ να μην απομακρύνει,η μπάλα να στρώνεται στον Εμμανουηλίδη, αλλά το σουτ του νεαρού επιθετικού να καταλήγει το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 80' μία καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Δυνατό σουτ του Σίεστεντ, ο Κότνικ έπεσε στη δεξιά γωνία και έδιωξε εντυπωσιακά. Στη συνέχεια, το σουτ του Μιμίτο, πέρασε ψηλά άουτ.

Ξανά στο 83' ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Μιμίτο έκανε το γύρισμα απ' τα δεξιά ο Ντίας, αλλά το πλασέ του δεύτερου πέρασε άουτ.

Στο 84' διαμαρτυρίες των παικτών του Παναιτωλικού για χέρι του Τσιλούλη μέσα στη μεγάλη περιοχή.Στο ριπλέι φαίνεται πως υπάρχει παράβαση και έπρεπε να δοθεί πέναλτι,αλλά...

Στο 86' και στο 88' ο Παναιτωλικός είχε ακόμα δύο ευκαιρίες με τον Ντίας για να σκοράρει,ο οποίος δεν τα κατάφερε....

0 - 0 και ραντεβού στη Νέα Σμύρνη!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ,Τζανακάκης(63' Σάνια), Μαρσιάλ, Σίενστεντ, Κέβιν,Τσιγγάρας,Ταχάρ(37' λ.τ. Μιμίτο),Ντουάρτε, Ντίας, Φυτόπουλος(62' Γιοβάνοβιτς),Μπαϊροβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κιάκκος, Οικονομίδης(90' λ.τ. Σαραμάντας), Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς(58' Τσιλούλης), Μασούρας(84' Παπαγεωργίου), Αραμπούλι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom