Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

30.000 "μαϊμού" ρολόγια ακριβών εταιρειών κατέσχεσε το ΣΔΟΕ


Δεκάδες χιλιάδες "μαϊμού" ρολόγια των ακριβότερων εταιρειών, όπως ROLEX, HUBLOT, PATEK PHILIPPE κ.α., κατέσχεσε το ΣΔΟΕ, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή της Αττικής. 

Συγκεκριμένα, κατάσχεσε 29.720 τέτοια ρολόγια καθώς και 180.600 "μαϊμού" αναπτήρες, κυρίως της εταιρείας BIC.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, "τα κατασχεθέντα απομιμητικά προϊόντα θα μεταφερθούν σε πιστοποιημένη επιχείρηση ανακύκλωσης στην Αττική, όπου και θα καταστραφούν".

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΔΟΕ

Νέο σοβαρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας απομιμητικών προϊόντων κατάφερε το Σ.Δ.Ο.Ε. έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση στην Αττική, κατάσχοντας μεγάλες ποσότητες «μαϊμού» προϊόντων.

Μεταξύ των αντικειμένων που κατασχέθηκαν, υπήρχαν απομιμήσεις πολυτελών ρολογιών των γνωστότερων και ακριβότερων εταιρειών διεθνώς, όπως ROLEX, HUBLOT, PATEK PHILIPPE κλπ, κάρτες εγγυήσεων καλής λειτουργίας και κουτιά συσκευασίας των ανωτέρω ρολογιών, καθώς επίσης και πάνω από 180.000 αναπτήρες, με το σήμα κυρίως της γνωστής εταιρείας BIC.

Ειδικότερα:

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019, κλιμάκιο υπαλλήλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, δέσμευσε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο προέρχονταν από Κίνα, ενώ ως υποτιθέμενος τελικός προορισμός του εμπορευματοκιβωτίου δηλώνονταν επιχείρηση στην Αλβανία.

Κατά τον έλεγχο του ανωτέρω εμπορευματοκιβωτίου με την συνδρομή των υπαλλήλων του Τελωνείου Ελευσίνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα απομιμητικά είδη:

Η ζημιά των δικαιούχων εταιρειών των σημάτων, υπολογίζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Τα κατασχεθέντα απομιμητικά προϊόντα θα μεταφερθούν σε πιστοποιημένη επιχείρηση ανακύκλωσης στην Αττική, όπου και θα καταστραφούν.

Το Σ.Δ.Ο.Ε. συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τη μάχη κατά του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom