Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Χανιά: Μπαλωθιές σε βάφτιση - Συνελήφθη ο πατέρας γιατί δεν “μαρτύρησε” το δράστη


Οι άσκοποι πυροβολισμοί που “έπεσαν” κατά τη διάρκεια γλεντιού βάφτισης στάθηκαν η αφορμή για να συλληφθεί ένας 32χρονος άνδρας στα Χανιά για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και για υπόθαλψη εγκληματία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανίων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς προχθές τη νύχτα και στη διάρκεια γλεντιού που είχε διοργανώσει ο ίδιος ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων πραγματοποίησαν άμεσα έρευνα στον χώρο του γλεντιού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες κάλυκες. Ωστόσο, ο 32χρονος δεν κατονόμασε ποιος ήταν εκείνος που είχε επιδοθεί στο άκρως επικίνδυνο έθιμο με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου (της Κυριακής) της αστυνομίας - αναφορικά με τη σύλληψη ενός 48χρονου και ενός 58χρονου κατέληγε ως εξής: «Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που διαπιστώνεται η ρίψη άσκοπων πυροβολισμών θα εφαρμόζεται με αυστηρότητα η Νομοθεσία και στους διοργανωτές των εκδηλώσεων», γεγονός που αποδεικνύεται και από τη σύλληψη του 32χρρονου πατέρα.
https://www.cretapost.gr/

Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: «Χειροπέδες» στα… συμπεθέρια για τις μπαλωθιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom