Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019

Έκπτωτος από τα καθήκοντά του ο Σταύρος Μπαλάσκας! - Τι αποφάσισε η ΠΟΑΣΥ


Ο Σταύρος Μπαλάσκας κηρύχθηκε έκπτωτος από το αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα από την ΠΟΑΣΥ.

Ο κ. Μπαλάσκας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, παραπέμπεται για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τους μετανάστες μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια, στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μπαλάσκας σε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε αναφέρει πως «εκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας».
Την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις δηλώσεις του κ. Μπαλάσκα είχε διατάξει ο αρχηγός της Αστυνομίας, Μιχάλης Καραμαλάκης.

Οι επίμαχες δηλώσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ


Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ αναφέρει:

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 29 Αυγούστου 2019 και ώρα 17.00, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα συζήτησης το περιεχόμενο των δηλώσεων – τοποθετήσεων του Αντιπροέδρου Θεμάτων Μελετών – Επιμόρφωσης Αστυνομικών και Ειδικού Γραμματέα, κ. Σταύρου ΜΠΑΛΑΣΚΑ στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI (Δευτέρα, 26/08/2019, εκπομπή Online) και αποφάσισε ομόφωνα
Να τον κηρύξει έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα, λόγω ευθείας παραβίασης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και των Αρχών του Κώδικα δεοντολογίας της ΠΟΑΣΥ.
Να παραπέμψει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: