Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

«Γκολ» από τα αποδυτήρια ο Παναιτωλικός στην Τούμπα

Η συμπεριφορά του Παναιτωλικού "μίλησε" από μόνη της, με την ομάδα του Αγρινίου να κερδίζει τις εντυπώσεις

Τα αυτονόητα στην Ελλάδα θεωρούνται είδηση.Τα έχουμε πει εκατό φορές, αλλά δυστυχώς έτσι είναι.Την Κυριακή το βράδυ οι παίκτες του
Παναιτωλικού καθάρισαν τα αποδυτήριά τους στην Τούμπα παραδίδοντας μαθήματα πολιτισμού.

Οι παίκτες και τα μέλη του Παναιτωλικού έκαναν απλά αυτό που έπρεπε να κάνουν.Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (από τον οποίο ηττήθηκαν με 2-1) για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1, οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου καθάρισαν τα αποδυτήρια τους.

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ η αλήθεια είναι ότι έμειναν έκπληκτοι με αυτή την κίνηση των ανθρώπων του Παναιτωλικού.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του αγρινιώτικου συλλόγου δεν το κάνουν για πρώτη φορά αυτό, αλλά μετά από κάθε παιχνίδι της ομάδας τους, δείχνοντας τον πολιτισμό και την παιδεία που τους διακατέχει.
https://www.tanea.gr/

Στην ιστοσελίδα https://www.paok24.com/ διαβάζουμε

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά


Η συμπεριφορά του Παναιτωλικού "μίλησε" από μόνη της, με την ομάδα του Αγρινίου να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην πρεμιέρα του στη φετινή Super League τον Παναιτωλικό κι έκανε ποδαρικό με το δεξί.Το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα πέτυχε τον στόχο του, ωστόσο αυτή τη φορά τα φώτα πέφτουν στους φιλοξενούμενους.

Μία ομάδα που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να παίξει ποδόσφαιρο, μία ομάδα που άφησε στην άκρη οποιαδήποτε σκοπιμότητα, απέφυγε την... γνωστή "πρακτική" των καθυστερήσεων και διεκδίκησε ότι μπορούσε εντός αγωνιστικού χώρου.

Αλλά κι εκτός γηπέδου, η συμπεριφορά των ανθρώπων του Παναιτωλικού ήταν η καλύτερη δυνατή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Το γεγονός ότι οι Αγρινιώτες, φεύγοντας από την Τούμπα καθάρισαν ακόμη και τα αποδυτήρια τους, κάτι που προφανώς δεν συνηθίζεται, αφήνοντας την καλύτερη εντύπωση στον ΠΑΟΚ.

Επειδή στο ελληνικό ποδόσφαιρο ειδικότερα λοιπόν, δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο, υπάρχουν κι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά...

ΑΓΑΠΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
https://www.paok24.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom