Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019

Μετά το άγριο επεισόδιο στη Βουλή ο Μαρκόπουλος δίνει στον Σκουρλέτη 24 ώρες για να ανακαλέσει, αλλιώς... (βίντεο)


Στο άγριο επεισόδιο με τον Πάνο Σκουρλέτη την Πέμπτη στη Βουλή αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή «One Line» ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

«Ο κ. Σκουρλέτης έχει τα νεύρα του τελευταία. Δεν υπάρχει πάνελ στο οποίο να έχει πάει και να μην έχει μαλώσει» είπε. «Εγώ έμεινα σε μια γραμμή» είπε για το συμβάν και συνέχισε «έθεσα κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα και η απάντησή του ήταν άκρως προσβλητική, μου απάντησε ότι εκτελώ συμβόλαια, όπως έκανα ως δημοσιογράφος».

«Του δίνω 24 ώρες να ανασκευάσει, αλλιώς θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Τότε θα πρέπει να φέρει τα αποδεικτικά ότι εκτελώ συμβόλαια, αλλιώς θα δικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση» συμπλήρωσε. «Επίσης, ποιο είναι το βιογραφικό του; Που έχει εργαστεί; Με ποιες περγαμηνές διοίκησε υπουργίες. Ποια διαδρομή είχε στη ζωή του;» αναρωτήθηκε τέλος.


onetv.gr

Αγριο επεισόδιο Μαρκόπουλου – Σκουρλέτη στη Βουλή

Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο στη Βουλή, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο από τη ΝΔ και τον Πάνο Σκουρλέτη από τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκρούονται σε υψηλούς τόνους.

Όταν έλαβαν το λόγο, η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος και να ακουστούν διάφορα «γαλλικά».

Αρχικά ο κ. Σκουρλέτης πιάστηκε από αναφορά του συναδέλφου του περί μη προειδοποίησης από τον ίδιον όσο ήταν υπουργός για την κατάσταση της ΔΕΗ και του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση.

«Ο κ. Μαρκόπουλος συνεχίζει να κάνει αυτά που έκανε και ως δημοσιογράφος εκτελώντας συμβόλαια» είπε χαρακτηριστικά, με τον κ. Μαρκόπουλο να μην αφήνει να πέσει κάτω η προσβολή και να απαντά:

«Εγώ έχω δουλέψει στη ζωή μου. Δεν είμαι ανεπάγγελτος όπως εσείς και άλλοι σύντροφοί σας».

Από κει και πέρα ακολούθησε ένα πραγματικό κομφούζιο, με τις ατάκες που ακούστηκαν να καταδεικνύουν την ένταση της στιγμής:

«Να ανακαλέσετε».

«Μη μου κουνάς εμένα το δάχτυλο».

«Είσαι χυδαίος».

«Αρχιψεύταρε! Να ανακαλέσει».

«Με αποκάλεσε αρχιψεύταρο! Να ζητήσει συγνώμη».

«Ψεύτης! Να ανακαλέσει γρήγορα».

«Είμαι βουλευτής πρώτος στη Β’ Πειραιά και θα με σέβεσαι! Το κατάλαβες;


Κάπου εκεί παρενέβη ο προεδρεύων, που επιχείρησε να κατευνάσει τα οξυμμένα πνεύματα, ζητώντας από τους βουλευτές να σεβαστούν τους συναδέλφους τους.

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: