Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Ρόδος: Δολοφονία για ασήμαντη αφορμή στη μέση του δρόμου!


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την πλήρη εξιχνίαση υπόθεσης δολοφονίας με θύμα έναν υπήκοο Βουλγαρίας, που τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν υπήκοο Ουκρανίας με μαχαίρι.

Πιο συγκεκριμένα από ώρα 01.00 έως 02.05 της Τρίτης ο Ουκρανός, ένας Πολωνός, ένας Βούλγαρος κι ένας ημεδαπός συνεπλάκησαν στην οδό Λέοντου και Κρήτης για ασήμαντη αφορμή.

Στον καυγά ο Ουκρανός μαχαίρωσε τον Βούλγαρο ενώ συνελήφθη και ο Έλληνας για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εις βάρος του Ουκρανού σχηματίστηκς δικογραφία, για σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβη, καθώς από την επεξεργασία βιντεοληπτικού υλικού, φέρεται να προκύπτει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο και ότι έπληξε τον Βούλγαρο στο πόδι, με αποτέλεσμα να κοπεί η κεντρική αρτηρία και να επέλθει ο θάνατός του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι o Ελληνας και ο Ουκρανός είναι χρήστες ναρκωτικών, οι οποίοι περνώντας έξω από mini market συνάντησαν τους άλλους δύο να πίνουν ποτά και οι οποίοι τους απείλησαν να μην πλησιάσουν. Ετσι προκλήθηκε συμπλοκή από ασήμαντη αφορμή, με κατάληξη τον θάνατο του Βούλγαρου.

www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom