Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΤΩΡΑ στα Εξάρχεια: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία! (βίντεο)


Τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα στα Εξάρχεια. Ταυτόχρονη επιχείρηση σε τέσσερα κτίρια, κάποια υπό κατάληψη. Έχει αποκλειστεί η πλατεία και οι γύρω δρόμοι.
Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού η "έφοδος" των αστυνομικών στα κτίρια. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο,

Στον… ύπνο φαίνεται πως έπιασαν οι Αστυνομικές Αρχές τους πάντες στα Εξάρχεια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια αστυνομική επιχείρηση.

«Σκούπα» στα Εξάρχεια!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η επιχείρηση αφορά σε τέσσερα κτίρια που βρίσκονταν υπό κατάληψη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ φιλοξενούσαν πρόσφυγες και μετανάστες.
Σε δύο από αυτά τα κτίρια, δεν έχει εντοπιστεί κανείς, ενώ σε δύο άλλα, που βρίσκονται επί της οδού Σπύρου Μερκούρη, υπάρχουν σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες κάποια άτομα και αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση εκκένωσης.
Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε ο σταθμός από το σημείο, με μετανάστες να επιβιβάζονται σε λεωφορεία με τα υπάρχοντα στα χέρια.


Εξάρχεια
Στο σημείο, οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ισχυρότατες, καθώς συμμετέχουν άνδρες από ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια, Άμεση Δράση και ΔΙΑΣ.
Όλη η πλατεία στα Εξάρχεια, αλλά και οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί.
Σημειώνεται ότι παράλληλα με την επιχείρηση εκκένωσης των υπό κατάληψη κτιρίων, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί, διεξάγονται και έλεγχοι για ναρκωτικά.
Πηγή: ΣΚΑΪ.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom