Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Κι άλλο διπλό η Ξάνθη,2 - 1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο))


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο την Ξάνθη ψάχνοντας τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα,αφού την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε στην Τούμπα.Αντίθετα η φιλοξενούμενοι προέρχονταν από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ.

Κόντρα στην καθολική υπεροχή του Παναιτωλικού οι φαρμακερές αντεπιθέσεις της Ξάνθης της έδωσαν τη νίκη με 2 - 1 κι άλλους τρεις πόντους εκτός έδρας!

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:


Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο,αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν,δυσκολεύονταν πολύ στην τελική προσπάθεια.

Μόλις στο 2' ο Ντουάρτε ζήτησε πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα που του έκανε ο Λισγάρας,όμως ο διαιτητής έκρινε πως δεν υπήρξε παράβαση.

Και η Ξάνθη δεν κλείστηκε,έβγαινε  τακτικά μπροστά,αλλά....

Λήξη ημιχρόνου 0 - 0

Δυνατά,με κατοχή και πάλι της μπάλας  και με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός προσπαθώντας να βρει διέξοδο στο αδιέξοδο προς την εστία της Ξάνθης.

Ασφυκτική η πίεση του Παναιτωλικού,χωρίς όμως αποτέλεσμα,ενώ κάποιες αποφάσεις του διαιτητή προκαλούσαν τον εκνευρισμό τόσο των παικτών,όσο και των οπαδών του Παναιτωλικοιύ.

Παράλληλα η Ξάνθη επιχειρούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να φτάσει στην περιοχή των γηπεδούχων,όμως τα λεπτά κυλούσαν και το 0 - 0 παρέμεινε.

Ωσπου στο 69' πέναλτι για τον Παναιτωλικό: Ο Ντίρεσταμ ανέτρεψε τον Ντάλσιο.

Στο 70' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Μπαΐροβιτς εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα και 1-0.


Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Αγρινιωτών... γκολ η Ξάνθη.

Στο 72' η Ξάνθη ισοφαρίζει: Ο Ντουρίτσκοβιτς έδωσε στον Εντουάρντο και αυτός με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κνετ και 1-1.


Και σαν να μην έφτανε αυτό λίγο μετά και δεύτερο γκολ για τους Ακρίτες...

Στο 77' γκολ και 1-2 για την Ξάνθη:Ο Τερκί έβγαλε τη σέντρα από δεξιά λίγο πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, ο επερχόμενος Στάρτζεον πρόλαβε τον Σανιά πριν αυτός διώξει και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα με το σώμα....


Κι ενώ οι Αγρινιώτες είχαν το πάνω χέρι το ματς γύρισε τούμπα μέσα σε πέντε λεπτά με την ομάδα της Ξάνθης να πετυχαίνει μεγάλη νίκη κάνοντας το δύο στα δύο και μάλιστα και πάλι εκτός έδρας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς(46' Μαζιάλ), Μαλής, Λιάβας, Ντάλσιο, Φυτόπουλος(46' Μιμίτο), Ντίας, Λουσέρο(72' Μοράρ), Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς.

ΞΑΝΘΗ: Μπέντο, Μπαξεβανίδης(38' λ.τ. Ντίρεσταμ), Καρασαλίδης, Λισγάρας, Σόσα, Κοβάτσεβιτς, Τερκί, Ντουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος(57' Φοσέ), Στάρτζεον, Ρενέλα(68' Εντουάρντο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom