Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

Αποκάλυψη Star: Τι αναφέρει το πόρισμα της Τροχαίας για το δυστύχημα στο Αίγιο (βίντεο)

«Με 100 χλμ έπεσε ο 28χρονος πάνω σε γιαγιά και εγγονάκι» 

Την ταχύτητα με την οποία ο 28χρονος έπεσε πάνω στην 67χρονη γιαγιά και το μόλις ενός έτους εγγονάκι της στο Αίγιο, φέρνει στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου.

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα της Τροχαίας, Θωμά Χόνδρου, το οποίο ολοκληρώθηκε, δίνει ακριβή στοιχεία για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός μπήκε στη στροφή με 100 χλμ όταν το επιτρεπόμενο όριο είναι 50 χλμ. Με αυτή την ταχύτητα έπεσε πάνω στη γιαγιά και το εγγόνι καθώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Την άτυχη γυναίκα τη χτύπησε δυο φορές. Στο φτερό του αυτοκινήτου υπάρχει βαθούλωμα 20 -30 πόντων από το χτύπημα στην 67χρονη γιαγιά.

«Η απώλεια ελέγχου τώρα οφείλεται σε ορισμένους παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι η ταχύτητα. Ο άλλος είναι η κατάσταση του οδηγού» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κ. Χόνδρος και πρόσθεσε: «Η κατακόρυφη σήμανση ακριβώς στο σημείο του ατυχήματος έχει γραφτεί με σπρέι. Ένας καθρέφτης ακριβώς στο σημείο είναι σπασμένος από καιρό και κανένας δεν έχει ανησυχήσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε κινητήρα 300 ίππων και έξι ηχεία. Όταν έχασε τον έναν τροχό κατά την πρόσκρουση έπρεπε να είχε ακινητοποιηθεί. Το αυτοκίνητο όμως διένυσε μια απόσταση μετά το τροχαίο 3χλμ με τρεις τροχούς και με τον τέταρτο να λειτουργεί ως έλκηθρο.

Η έκθεση του πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η Τροχαία Πατρών θα παραδοθεί άμεσα στις Αρχές.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: