Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Παρέα στο Μονακό ο (υπουργός) Καμμένος με την (εισαγγελέα) Τζίβα

Το high class τετ-α-τετ του υπουργού και της εισαγγελέως στο πριγκιπάτο

Ενας Ελληνας υπουργός και συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται ιδιωτικά στο χλιδάτο Μονακό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το οποίο φέτος συνέπεσε χρονικά με τη διεξαγωγή του θρυλικού Grand Prix.

Για τους γνωρίζοντες το Σαββατοκύριακο της Formula-1 είναι στην συγκεκριμένη περιοχή το πλέον ακριβό από οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται με τον ίδιο και τη σύζυγό του στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου προκαλούν σάλο.

Ορισμένοι, μάλιστα, το χαρακτηρίζουν σκάνδαλο. Εάν, ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν με ντοκουμέντα σήμερα τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», γινόταν γνωστό ότι στο Μονακό εκείνες τις ημέρες βρισκόταν και η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα και μάλιστα πολύ… τετ-α-τετ με τον κύριο Καμμένο, ποιος θα έπρεπε να είναι ο χαρακτηρισμός;

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», η εισαγγελέας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση του Noor 1, βρέθηκε στο Μονακό τις ημέρες που ήταν στο πριγκιπάτο και ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

- Το high class τετ-α-τετ του υπουργού και της εισαγγελέως στο πριγκιπάτο

- Οι πολυτελείς αποδράσεις τους αυτή τη φορά… συνέπεσαν

- Η κοινή επιστροφή της χαρούμενης παρέας από τις διακοπές για… πολύ λίγους

- Οι αναρτήσεις των φωτογραφιών στο facebook, τα «likes» του γνωστού λιμενικού και της συνεργάτιδας του υπουργού Δικαιοσύνης και άλλες ιστορίες χλιδής

Τα κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί το Σάββατο 9/6 σε όλα τα περίπτερα της χώρας.

Ο εκδότης των «Παραπολιτικών», Γιάννης Κουρτάκης,έγραψε χθες το απόγευμα στο twitter: 
Μόλις δύο λεπτά νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος έγραφε κι αυτός στο twitter για Ν.Δ.,Εσκομπάρ και σκυλάδικα…
Σχόλιο Ζείδωρον: Οποιος κατάλαβε,κατάλαβε! Το σίγουρο είναι πως αυτοί περνάνε ζωή και κότα και μεις περιμένουμε να δούμε πόσο θα μας κόψουν τη σύνταξη το Γενάρη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom