Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ξάνθη: Μάρτυρας φέρνει την ανατροπή στο θρίλερ του πνιγμού της όμορφης Μαρίας στην παραλία Αβδήρων (φωτο & βίντεο)


Το «Φως στο Τούνελ» έφερε τα πάνω – κάτω στην υπόθεση της όμορφης μητέρας απ’ την Ξάνθη που κάποιοι βιάστηκαν να βυθίσουν στο σκοτάδι…

Τα όσα αποκάλυψε ο μοναδικός μάρτυρας που είδε την Μαρία Χαλιαμακίδου πριν το τραγικό τέλος, φέρνουν την ανατροπή…

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που έστειλε ο μάρτυρας και προβλήθηκε στην εκπομπή, φαίνεται το σημείο όπου η άτυχη γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητο της στο Πόρτο Λάγος έξω από ένα σπίτι.

Το κλείδωσε βιαστικά και άρχισε να τρέχει προς την διπλανή Εθνική οδό. Στην άκρη του δρόμου σταμάτησε, έλεγξε την κίνηση και πέρασε απέναντι τρέχοντας προς την κατεύθυνση της Ξάνθης. 

Ο μάρτυρας άκουσε τότε την κόρνα αυτοκινήτου, σαν κάποιος να της έδινε σήμα και αμέσως μετά , την πόρτα του να ανοιγοκλείνει. Σύμφωνα με τον ίδιο το όχημα που σταμάτησε, ήταν ένα Ρενό Λαγκούνα που οδηγούσε ένας ώριμος άνδρας.
Μια μέρα αργότερα ο μάρτυρας παρατήρησε πως το αυτοκίνητο της γυναίκας είχε μετακινηθεί λίγο πιο κάτω, όπου και εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Η μαρτυρία αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει κάτοικο της περιοχής που μίλησε παλιότερα στο «Τούνελ». Τη νύχτα της Πέμπτης που χάθηκε η Μαρία άκουσε ένα άλλο αυτοκίνητο να σταματά και πόρτες να ανοίγουν και να κλείνουν.
Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή, η νύφη της άτυχης γυναίκας, ανέφερε πως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ο πρώην σύντροφος της επικοινώνησε με τον μικρότερο γιο της.

Τον κάλεσε με απόκρυψη και του είπε πως τελευταία φορά μίλησε με τη Μαρία τον περασμένο Δεκέμβριο. Τότε είχαν πει να συναντηθούν αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ανέφερε πως ο λόγος που δεν τον έβρισκαν τα παιδιά της είναι γιατί ο ίδιος έχει φύγει από την Ξάνθη για προσωπικούς λόγους.

«Ο τρόπος που κινήθηκε σύμφωνα με τον μάρτυρα και το γεγονός ότι άφησε τη τσάντα της με χρήματα μέσα στο αυτοκίνητο, μας κάνει να πιστεύουμε πως είχε σκοπό να κάνει ή να πάει κάπου γρήγορα και να επιστρέψει. Έχουν περάσει τόσοι μήνες και πρέπει πια να ησυχάσουμε. Απευθύνουμε θερμή παράκληση σε όποιον έχει δει κάτι, να μιλήσει έστω και ανώνυμα», είπε στο «Τούνελ» η νύφη του θύματος, Φωτεινή Πασχάλη.

Η οικογένεια της Μαρίας Χαλιαμακίδου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στον Εισαγγελέα Ξάνθης.

Ο εισαγγελέας έστειλε το φάκελο με τη δικογραφία στην Ασφάλεια για συμπληρωματικές προανακριτικές πράξεις, όπως άρσεις απορρήτων (τηλεφωνικού, ηλεκτρονικού και τραπεζικού) καθώς και συμπληρωματικές και νέες καταθέσεις.

Επίσης, αναμένονται απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποίησαν έρευνα στο αυτοκίνητο της.
Η όμορφη Μαρία χάθηκε ξαφνικά το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου από το νοσοκομείο της Ξάνθης όπου εργαζόταν. Τέσσερις μέρες αργότερα την Καθαρά Δευτέρα, βρέθηκε πνιγμένη στην παραλία των Αβδήρων κάτω από το παρεκκλήσι του Άη-Γιάννη.

Το αυτοκίνητο της ένα χρυσαφί Toyota Yaris, εντοπίστηκε επιμελώς παρκαρισμένο και κλειδωμένο δεκαοχτώ χιλιόμετρα μακριά, στο Πόρτο Λάγος.
Δείτε την έρευνα του «Τούνελ» γύρω από την υπόθεση εδώ.

http://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom