Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Τα κατάφερε ο Κυριάκος! Ψήφο εμπιστοσύνης πήρε ο Τσίπρας και οι ΑΝΕΛ έχασαν έναν... "κουτσό παίχτη"! (βίντεο)


Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία για την ονομασία της πΓΔΜ,με τεράστια ήττα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατάφερε να ξελασπώσει τον Τσίπρα.

Η πρόταση της ΝΔ απορρίφθηκε με 153 ψήφους,που σημαίνει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και μετά την τραγική συμφωνία για το σκοπιανό!

Υπήρξε μία απώλεια για την κυβερνητική πλειοψηφία, ο Δημήτρη Καμμένος που ψήφισε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας και πήρε την άγουσα για την.... ανεξαρτησία του.

Ψήφισαν συνολικά 280 βουλευτές και υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισαν 127 βουλευτές.

Τελικά αυτό που έμεινε από την τριήμερη "μάχη" στη Βουλή ήταν η πρόκληση του Μπαρμπαρούση και η διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου από τους ΑΝΕΛ.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος ψήφισε "ναι" στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ κατά της κυβέρνησης και διεγράφη από τον αρχηγό των ΑΝΕΛ ως "ακριβοπληρωμένος κουτσός παίχτης"!


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία γνωστοποίησε την απόφασή του να θέσει εκτός της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ τον Δημήτρη Καμμένο.

Την επιστολή διάβασε στο Σώμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος.


Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε μέσω Twitter την απόφαση του Δημήτρη Καμμένου να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά της κυβέρνησης, που είχε σαν συνέπεια τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αναλυτικά το σχόλιο του

"Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom